The Family (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Jenna Bans
Actori: Joan Allen, Rupert Graves, Alison Pill , Zach Gilford, Michael Esper, Matthew Lawler, Felix Solis
Anul: 2016
Gen: Seriale Online, Mister, Drama
Durata: 60 minute
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Family SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:

S01E12:


Sinopsis The Family

Serialul ne duce intr-o comunitate care este revoltata atunci cand fiul unui politician, despre care s-a crezut ca a fost omorat, se intoarce acasa. Familia il primeste cu bratele deschise, insa intrebarea ramane daca fiul este “cine spune el ca este”. In rolurile principale: Joan Allen, Zach Gilford, Liam James, Alison Pill si Rupert Graves.

Familia este o serie de 13 episoade, care se întinde pe o perioadă de 10 ani atunci când un tânăr băiat minte simplu, pe nume Adam Warren jucat de Liam James dispare în timp ce se presupune că sub ochiul atent al surorii sale mai mari Willa, interpretat de Allison Pill și fratele mai mare Danny, interpretat de Zach Gilford. Au trecut zece ani și apoi dintr-o dată pe Adam REAPARE iese din pădure, după ce a scăpat din răpitorul său.

Cea de a doua poveste evoluează în jurul agresor sexual condamnat pe nedrept Hank, interpretat de stea pachet de șobolan Andrew McCarthy. Cu episodul pilot acum de modul în care noi publicul ar putea sta pe spate si critica ceea ce unii critici cred a fi defecte în poveste.

Dar de ce ura atât de devreme? Am găsit pilot care urmează să fie foarte bine scriptat, puternic exprimate și OH atât de intrigant. Deci, mai multe evoluții de caractere în primul episod 60 minute și am încă să comenteze inter-relația dintre captivă Adam Warren părinții tatălui John, interpretat de Rupert Graves și mama lui Claire a jucat de 3 ori nominalizat la Oscar Joan Allen.


Trailer The Family