The Falling (2014) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Epidemia misterioasa
Regia: Carol Morley
Actori: Maxine Peake, Maisie Williams, Florence Pugh
Anul: 2014
Gen: Drama, Mister
Durata: 102 minute
IMDB: 5.5

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

În regia lui Carol Morley, The Falling – Epidemia misterioasă este o dramă psihologică fermecătoare care este plasată la sfârșitul anilor ’60, la o școală de fete din Marea Britanie. În centrul poveștii se află două fete: superinteligenta Lydia și de cea mai bună prietenă a sa, fermecătoarea Abbie. În mod clar ceva nu este în regulă, iar Lydia este decisă să afle ce se întâmplă de fapt în această școală, unde izbucnise o misterioasă epidemie. Pe măsură ce numărul leșinurilor crește, Lydia începe să se confrunte cu figurile autoritare din jurul ei, este vorba de egocentrica sa mamă, îndărătnica domnișoară Mantel și enigmatica directoare, domnișoara Alvaro. În cele din urmă, acțiunile Lydiei vor scoate la lumină secrete vechi, care vor conduce la aflarea unor adevăruri surprinzătoare.

Maisie Williams (băiețoi Arya Stark din Game of Thrones) și Florence Pugh (proaspăt descoperit, scolarita bobocule britanic) co-star în decaderii ca Lydia și Abbie, gumă schimbul de cei mai buni prieteni la o școală de fete la sfarsitul anilor 1960. Director / scriitor Carol Morley (Dreams of Life) surprinde frumos izolarea oribilă a existenței adolescente feminin în film – cu imagini puternic și o coloană sonoră straniu capricios, ambalare tot timpul povestea The Falling – Epidemia misterioasă într-un mister de interpretare.

loading...

Abbie se menține ca contagioasă Regina Bee a unui prieten cerc social divers, colectarea de cult de la aproape toata lumea cu care are contact uman din The Falling, cu excepția singulară a împietrit viața lor profesoara ra Mantel (Greta Scacchi). Între timp, Williams livresc, cu o voință puternică, Lydia pare a respins, la fiecare pas, cel mai dureros de ea îngrozită, mama mousey (Maxine Peake), o închidere în care se ascunde disprețul pentru Lydia doar rareori vorbind cu ea. După cum Abbie devine aventuros sexual, Lydia vede cel mai bun prieten încet trăgând departe, de asemenea.

Abbie cade bolnav, literalmente care se încadrează la sol din cauza unei boli neidentificate mai ales, în mijlocul tensiunea tot mai mare între ea și Lydia. vrăji ei de leșin se transferă rapid la Lydia, care este, de asemenea in The Falling, găsite în colaps la pământ după ce se zvârcolea încet corpul ei și fluturând mâinile ei, spre disperarea administrației școlare. Ca mai multe fete încep să cadă, puterile școlii care să fie întrebați dacă elevii lor sunt cu adevărat bolnave sau dacă acestea sunt doar imitat. Lydia bolnav luptă pentru a fi audiat într-o lume în care nimeni nu îi pasă ce are de spus, chiar și atunci când ea lovește podeaua într-un mod dramatic in filme online The Falling – Epidemia misterioasă.

Williams aduce aspecte evidente ale caracterului ei Tronurile la surparea, ca cei doi au, desigur, trăsături comune. La fel ca și Arya se trezește singur într-o lume enormă, nepăsător, Lydia a fost mereu singur, cu excepția lui Abbie, în colțul lor de nișă de viață. Ei se luptă cu atât identitatea lor și nu se tem să împărtășească opiniile lor sau să se exprime. Cu toate acestea, în timp ce crizele existențiale Arya plutesc în fundalul pericolului ei imediat din The Falling – Epidemia misterioasă, neliniștea lui Lydia este mult mai întâi lumea. Williams prezintă o adâncime emoțională a adăugat aici, cu grație incomode și constantă suferință. Ea este capabil să fure în mod constant simpatia ta, ceea ce face acest obsedant și personal de film ciudat pentru tinerii telespectatori de sex feminin, în special.