The Edge (1997) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Înfruntarea
Regia: Lee Tamahori
Actori: Anthony Hopkins, Alec Baldwin, Elle Macpherson
An: 1997
Gen: Actiune, Aventura, Drama
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis The Edge

Filmul pune in prim plan povestea cutremuratoare a doi barbati total diferiti – pe de o parte un intelectual plin de bani si de cealalta un fotograf monden – care se intalnesc intr-o situatie limita. In urma prabusirii avionului cu care calatoresc, cei doi lupta pe cont propriu, in salbaticia Alaskai, pentru supravietuire.

Confruntarea cu un urias urs Kodiak ii obliga sa gaseasca o cale comuna de a scapa cu viata.


Trailer The Edge


Parere film The Edge

Tocmai am vazut filmul si am ramas profund impresionat,despre povestea pe care o dezvolta actorii intre iei pe parcursul derularii lung metrajului.Fascint e putin spus despre filmul asta…,”the edge” este construit intr-o maniera inteligenta,punand in evidenta in prima jumatate antiteza dintre om si animal,si in a doua jumatate vechiul conflict intre oameni care sunt dispusi sa-si tradeze prietenii din invidie chiar daca sunt constienti ca ulterior vor fi macinati de propria lor fapta/vina.

Hopkins isi interpreteaza perfect rolul de om intelept,educat,altruist…saritor sa ajute omul la nevoie chiar si pe cel ”care incearca sai faca rau”.Personajul are alaturi de sine pe parcursul filmului,un asa zis prieten care se dovedeste spre final un ”tradator” ce aspira la bogatia si sotia batranului,insa datorita capacitatilor sale de om iertator,reuseste in cel din ultim ceas al antogonistului sa-l transforme intr-o persoana care isi recunoaste vina si isi cere iertare….in fine sa nu intram prea mult in detalii.

In concluzie este un film forte bun,inteligent,bine realizat,moralist,realist plin de aventura,unele parti amuzante,actiune sa nu uitam de suspans…si ce naiba,am invatat si eu lucruri noi despre supravietuirea in natura!!!! Recomand un film artistic de nota 10,chiar daca eu iam dat un 8 :))…vizionatil cu placere!