The Durrells (2016) Serial Online Subtitrat

Actori: Keeley Hawes, Josh O’Connor, Milo Parker
An: 2016
Genuri: Seriale, Biografie, Drama
IMDB: 8.0
Durata episod: 60 minute

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Durrells (2016) SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

Trailer The Durrells (2016)

Sinopsis The Durrells (2016)

TV trebuie să aibă speranțe mari pentru The Durrells, o nouă adaptare de șase parte a naturalistului Gerald Durrell a lui enduringly populare Memoriu My Family și alte animale și cele două continuări sale. După ce Julian Fellowes-scriptat drama de epocă Doctor Thorne eșuat în mod ciudat să smulgă inițiativa duminica seara de la BBC The Night Manager, ar părea să fie perfect atu. Durrells poate fi de până împotriva perennially populare Antichitati Roadshow, dar are toate ingredientele clasice pentru duminica seara de vizionare: caldura, nostalgie, locații frumoase și o stea, în Keeley Hawes, care a fost în titlurile din această săptămână pentru întoarcerea ei surpriza Linia BBC Two of Duty.

Este adevărat, este puțin mai mult de un deceniu de când carte a lui Durrell a fost ultima pe ecranele noastre: în 2005, bărbați comportându-scenarista Prost Simon Nye adaptat Familia mea și alte animale ca un one-off dramă pentru BBC. A fost un cont de divertisment al Durrells “idilic anii 1930 șederea pe insula grecească Corfu. Dar pentru aceia dintre noi cu amintiri mai lungi nu a adăuga nimic, altele decât concizie, la mult-iubit 10-parter Charles Wood adaptat pentru BBC la sfârșitul anilor 1980.

Cu toate acestea, primul episod al Durrells, de asemenea, scrisă de Nye, a fost aproape un studiu de caz, în modul în care se întoarce pentru oa doua lovitură de cuțit la un proiect poate imbunatati foarte mult.

In The Durrells, Nye a revenit la un subiect favorit cu bucurie evidentă și a produs ceva dintr-o bijuterie. Pentru un singur lucru pe el cu încredere – să nu spunem gleefully – arunca lanțurile de a face o adaptare strict fidelă. Rezultatul este o serie care nu este numai soare-ud și eliberator, dar, de asemenea, prinde umor ridicat bun material sursă fără travaliu ea, și țese un sentiment autentic al exotismul nevinovat al originalului.