The Dressmaker (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Drama
Scenariu: Rosalie Ham, P.J. Hogan
IMDB: 7.4
Regizor(i): Jocelyn Moorhouse
Actori: Kate Winslet, Liam Hemsworth, Sarah Snook

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Croirea este mai consistent decât în ​​naratiune “The Dressmaker”, o poveste apreciabil de mici deranjate oraș intrigi care găsește cineastul australian Jocelyn Moorhouse se întoarce destul de literalmente, cu o răzbunare după o absență de aproape 20 de ani de la scaunul regizorului. In rolurile principale Kate Winslet ca anii 1950 haute-couturist nonconformistul care decide că e timpul să se întoarcă în orașul ei natal mizerabil și să dea loc un pic de culoare (mai ales roșu), acest lucru insistent quirky saga comedie-thriller-mister-groază-răzbunare servește un om urât menajerie de stafii si Grotesca – fiecare dintre ele contribuind un patch diferit la o plapumă de crimă, adulter, represiune și nebunie. O lucrare de strident în exces, campy precum și unele alegere destul de active (în special din mereu de bun venit Judy Davis într-un rol de sprijin sprinten), adaptarea Moorhouse in filmul The Dressmaker, din 2000 romanul lui Rosalie Ham poate conduce publicul să se aștepte un primmer, film mai bine s-au comportat, bazat pe titlul său singur, dar asta nu înseamnă că nu le va avea în copci.

“M-am întors, ticăloșilor,” snarls Tilly Dunaj (Winslet), cunoscut anterior ca Myrtle Dunaj, ca ea pași înapoi în cătunul australian sufocat de praf de Dungatar, de la care ea a fost exilat la frageda varsta de 10 pentru presupusa uciderea unui elev pe nume Stewart Pettyman. Chiar și propria mama ei, Molly (Davis), un Banshee perpetuu fault-temperat cunoscut de localnici ca Mad Molly, nu crede în nevinovăția lui Tilly ca ea saluta growlingly fiica ei înapoi în casa lor din The Dressmaker, care se află pe un deal cu vedere spre oraș care nu a primit nici un Kinder sau mai puțin dezgustătoare în ultimii 20 de ani, plus. Chimistul oras (Barry Otto), este încă un fanatic religios-rușinare curvă. Învățătorul local (Kerry Fox) este încă un babă amar vechi, care se agață de acuzația că ea a văzut capul Tilly sparge Stewart. Și tatăl băiatului mort, Evan Pettyman (Shane Bourne), consilierul Dungatar, păstrează o crudă, menghinei Mâner -ca în oraș precum și chinuit, soția lui-lungă suferință (Alison Whyte).

loading...

Nu toată lumea este nefericit in The Dressmaker. pentru a vedea Tilly / Myrtle înapoi în Dungatar. Există, pentru unul, Teddy McSwiney (Liam Hemsworth), un star de fotbal frumos, care ia un interes imediat în această frumusețe lumești și sofisticate. Există, de asemenea, Farrat (Hugo Weaving), bun la suflet, secret travestit sergent de poliție, care își găsește plăcerea în culori și țesături Tilly a adus din nou cu ea de la Paris, unde a petrecut ani de învățare arta fină a croitoriei. De asemenea, dornici de a gusta marfa este Gertrude Pratt (Sarah Snook), o-Jane simplu magazin lucrător care pași într-una dintre creatiile cusute de mana radiante Tillys si se bucura de un moment magic Cenusareasa la un local de dans. Înainte de mult timp, noul magazin rochie este înfloritoare și Tilly are mai multe comenzi decât ea poate manipula, deși este clar că ea are mai mult decât doar de cotitură capete și profituri în mintea ei. Ea vrea să învețe ce sa întâmplat cu adevărat în ziua Stewart a murit, în circumstanțe traumatice că ea este blocat din memorie, și, sperăm, clar numele ei mult-abuzat in filme online The Dressmaker.