The Dovekeepers (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Ann Peacock
Scenariu: Yves Simoneau
Actori: Maia Laura Attard, Andre Agius, Jonas Armstrong
Anul: 2015
Gen: Drama, Istorice, Romantice, Seriale Online
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Dovekeepers SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:


Sinopsis The Dovekeepers

Când am auzit prima care Revka a fost lăsat afară din această poveste, am fost ușor dezamăgit după ce a citit cartea lui Alice Hoffman înainte. Dar după vizionarea doar câteva minute de noapte One a devenit clar faptul că acest mini-serie este inspirat doar de carte și. Deși are toate celelalte personaje de conducere, Shirah, Aziza și Yael aceasta nu urmează același model.

Noaptea One începe cu Shirah (Cote de Pablo) și la scurt timp după Yael (Rachel Brosnahan) fiind interogat de Josephus (Sam Neill). Pe masura ce se desfasoara intriga devine clar în curând că Shirah și Yael sunt singurii supraviețuitori rămași în Masada. Si ei sunt acolo să-și spună povestea lui Josephus, care, în schimbul adevărului le va da viata lor. Pe măsură ce încep în legătură fiecare dintre poveștile lor și să descrie modul în care acestea împleti noi sunt introduse cu celelalte personaje.

Yael descrie relația turbulentă a avut mereu cu tatăl ei Joseph Bar Elhanan (Manuel Cauchi), pentru a provoca moartea propriei sale mame la naștere. Aici este unde vedem legătura între o tânără Yael (Maia Attard) și Shirah, care este angajat ca dădacă ei. Apoi a obține o bucatica de interes din dragoste Shirah lui, Eleazar Ben Ya’ir (Mido Hamada), care este căsătorit cu o altă femeie. Având comis adulter, Shirah care este însărcinată cu copilul lui Eleazar este aruncat afară din Ierusalim, și a trimis în deșert să moară.


Trailer The Dovekeepers