The Do-Over (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Steven Brill
Actori: Adam Sandler, David Spade, Paula Patton
An: 2016
Genuri: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 5.8
Durata: 108 minute

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

Trailer The Do-Over (2016)

Sinopsis film The Do-Over (2016)

In comedia The Do-Over cu Adam Sandler, doi prieteni decid sa isi insceneze moartea si sa incepa din nou cu noi identitati.

Review film The Do-Over (2016)

Cel mai îndrăzneț compliment poate plăti la Do-Over, al doilea Adam Sandler a patru filme de lung metraj Netflix-exclusive, este că este o îmbunătățire peste ultimul său unul, derizoriul 6. Spre deosebire de faptul că Trainwreck occidental de prost gust, Do-Over are un poveste mai mult sau mai puțin coerente, câteva bătăi în mod legitim amuzant, și o inimă plină de compasiune ușor îngropate adânc sub brandul său violent, datat de comedie. Altele decât că, deși, este destul de îngrozitor.

Povestea este spusă din perspectiva lui Charlie McMillan (David Spade). Charlie, învățăm din propria narațiune, este definiția unui ratat. El locuiește în aceeași casă a crescut în, conduce mașina pe care a avut în liceu, și are un loc de muncă deprimant gestionarea unei bănci situate în interiorul unui supermarket. Soția lui înșeală în mod deschis pe el și copiii vitregi săi îl abuzează fără milă.

Totul începe să se schimbe pentru Charlie când a reconectarea cu liceu cel mai bun prieten al lui Max (Sandler), la reuniunea lor 25. Că aceste două sunt mult mai în vârstă decât o reuniune de 25 ar trebui să permită nu este la fel de mare o afacere, deoarece ar putea fi, în parte din cauza unei glume despre care rulează pretinde a fi mai în vârstă decât sunt, în scopul de a părea mai puțin frecvent viril la femei sau ceva. În comparație cu restul filmului, care are sens perfect.

Max aude povestea suferinței lui Charlie și decide cu putin preambulul la stadiul de ambele moartea lor. El este capabil de a trage acest feat off, în scurt timp, dar el poate fi ales perechea greșită a corpurilor pentru a planta în barcă el suflă în sus. O serie de coincidențe aparent imposibile seturi în curând cei doi într-o mare aventură plină de sex, arme, gagurile vizuale CG mizerabile, și o cantitate incomodă de glume gay.