Un artist numit Dezastru – The Disaster Artist (2017) Online Subtitrat


Regia: James Franco
Actori: Alison Brie, Zoey Deutch, Zac Efron, Christopher Mintz-Plasse, James Franco
An: 2017
Gen: Biografie, Comedie, Drama
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Un artist numit Dezastru – The Disaster Artist

loading...

Regizorul James Franco ecranizează pentru marile ecrane povestea reală şi deopotrivă tragicomică din spatele lui Tommy Wiseau, un outsider al industriei cinematografice al cărui vis a fost dintotdeauna acela de a fi acceptat de industria hollywood-iană ca un veritabil realizator de film.

„Un Artist Numit Dezastru” transformă această realitate într-un tribut adus prieteniei, libertăţii de exprimare artistice şi visurilor aparent imposibile devenite realitate. „Un Artist Numit Dezastru” are la bază bestseller-ul lui Greg Sestero. Despre realizarea „dezastruosului” film cult „The Room”, care a făcut istorie drept „cel mai bun film prost făcut vreodată”.

Un memento hilar şi binevenit al metodelor diferite care îţi pot garanta statutul de legendă. Atunci când nu ai limite sau ai idee despre ceea ce faci, „Un Artist Numit Dezastru” are premiera în cinematografele din România pe 12 ianuarie 2018.

Filmul Un artist numit Dezastru – The Disaster Artistdescrie întâlnirea și prietenia timpurie dintre actorul Greg Sestero. Si Tommy Wiseau, actorul, scriitorul și regizorul din spatele filmului „The Room” din 2003 . Un film adesea salutat ca unul dintre cele mai proaste.

Un actor aspirant la Hollywood întâlnește un străin enigmatic pe nume Tommy Wiseau. Iar întâlnirea lor îi conduce pe un drum pe care nimeni nu l-ar fi putut prezice. Crearea celui mai prost film realizat vreodată.

„The Disaster Artist” este un memento hilar și binevenit care demonstrează că există mai multe modalități de a deveni o legendă. Si că nu există nicio limită a ceea ce poți obține când nu ai absolut nicio idee despre ceea ce faci.

loading...