The Disaster Artist (2017) Film Online Subtitrat


Regia: James Franco
Actori: Alison Brie, Zoey Deutch, Zac Efron, Christopher Mintz-Plasse, James Franco
An: 2017
Gen: Biografie, Comedie, Drama
IMDB: 7.9


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Disaster Artist

Filmul descrie întâlnirea și prietenia timpurie dintre actorul Greg Sestero și Tommy Wiseau, actorul, scriitorul și regizorul din spatele filmului “The Room” din 2003 . Un film adesea salutat ca unul dintre cele mai proaste.

loading...

Un actor aspirant la Hollywood întâlnește un străin enigmatic pe nume Tommy Wiseau, iar întâlnirea lor îi conduce pe un drum pe care nimeni nu l-ar fi putut prezice. Crearea celui mai prost film realizat vreodată.

“The Disaster Artist” este un memento hilar și binevenit care demonstrează că există mai multe modalități de a deveni o legendă. Si că nu există nicio limită a ceea ce poți obține când nu ai absolut nicio idee despre ceea ce faci.

Luke și ceilalți trei amicii lui să ia excursia de drumeții pentru a-și onora prietenul, iar unul dintre ei răstoarnă o gleznă. Mai degrabă decât să dați drumul sigur înapoi la cabană, încearcă să facă o scurtătură. După cum știu fanii de groază, nu faceți niciodată o scurtătură.

Ei încep să vadă gravuri în copaci și vin pe o cabină în pădure. În noaptea aceea, au cosmaruri groaznice, iar apoi lucrurile devin chiar mai stranii. Din păcate, “Ritualul” este unul din acele filme în care, pe măsură ce lucrurile devin mai stranii. Devin mai puțin interesante. Filmul ma pierdut cam la jumătatea drumului. Sunt încă dornică să văd ce face Bruckner în continuare. Dar acesta a fost o călătorie pe care probabil că nu ar fi trebuit să o ia.