The Diary of a Teenage Girl (2015) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Jurnalul unei adolescente
Regia: Marielle Heller
Actori: KKristen Wiig, Christopher Meloni, Bel Powley, Alexander Skarsgård
Gen: Drama, Romantice
Anul: 2015
Durata: 102 minute
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis The Diary of a Teenage Girl

Într-un slow-motion perpetuu, adolescenta din San Francisco, Minnie Goetze (Bel Powley), meditează asupra unei lumi a plăcerilor pe care tocmai ce a descoperit-o. Problema este că tocmai s-a culcat cu iubitul (Alexander Skarsgard) mamei ei (Kristen Wiig). Dar, incredibil, filmul semnat Marielle Heller (regizoare și scenaristă), nu încurajează publicul să fie scandalizat de această dezvăluire. Din contra, relația cu acest bărbat mai în vârstă și, clar, nepotrivit, oferă lui Minnie deschiderea către erotism, iubire și libertate.

Broscuța rea de muscă (la a cărei maturizare jurnalul ei secret ne face martori oculari încă din prima secundă a filmului) este, la început, de părere că a fi văzut, atins, iubit reprezintă surse și confirmări ale existenței. Ea tînjește după o ciocnire de ceva sau cu cineva pentru a-și întări conștiința de sine, care altminteri, în penuria de evenimente a singurătății, riscă să se destrame ca fumul împrăștiat de vînt.

Desigur, ciocnirea înseamnă în primul rînd opoziție, adversitate. Dar, dacă (în loc de frecușurile implicării civice, de pildă) femeia din fetiță optează pentru forma mai blîndă a încleștării erotice, e cu atît mai bine pentru ea și pentru iubitul împrumutat de la mamă. La final, după multe felații, copulații și un pic de lesbenguială, Minnie ajunge la concluzia că ea nu are nevoie (cum are mama ei) să-și definească viața în funcție de un bărbat și că “maybe it’s not about being loved”. Broscuța s-a transformat în prințesă, dorită de toți, cu atît mai mult cu cît ea nu mai dorește pe nimeni.


Trailer The Diary of a Teenage Girl