The Deep Blue Sea (2011) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Adânca mare albastră
Regia: Terence Davies
Actori: Tom Hiddleston, Harry Hadden-Paton, Stuart McLoughlin, Rachel Weisz, Sarah Kants
Anul: 2011
Gen: Drama, Romantice
Durata: 98 minute
IMDB: 6.3

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Hester (Rachel Weisz) se simte neimplinita alaturi de mult mai batranul sau sot, Sir William, care in ciuda confortului material si al caminului pe care il ofera, nu poate trezi in femeie fiorul iubirii din The Deep Blue Sea. Astfel, ea se indragosteste de Freddie (Tom Hiddleston), un barbat tanar si seducator, care o atrage in jocul unei pasiuni mistuitoare. Hester ii daruieste dragostea ei deplina, insa Freddie recunoaste ca iubirea lui pentru ea nu se poate ridica la acelasi nivel de adoratie si abandonare de sine. Femeia isi paraseste sotul si incepe o viata noua alaturi de tanarul pilot, insa flacara pasiunii lui se stinge repede.

Constienta de faptul ca nu e singura in viata iubitului ei, ca nu a putut si nici nu va putea sa-i ingradeasca libertatea cu dragostea sa astfel incat sa fie al ei pe deplin, Hester incearca sa se sinucida, dar esueaza. Acest lucru nu face decat sa-l indeparteze si mai mult pe Freddie, speriat de gandul ca ea a vrut sa-si ia viata din pricina lui, din cauza imposibilitatii de a-l avea. Destinul pare sa le astearna un nou drum in filme online The Deep Blue Sea, caci Freddie primeste o oferta de nerefuzat in America de Sud. Dupa ce si-au petrecut impreuna o ultima noapte, cei doi isi iau la revedere, el pleaca, iar ea, impinsa de disperare, refuza sa mai traiasca intr-o lume lipsita de prezenta lui alaturi.

loading...

Filmul The Deep Blue Sea se simte milă pentru orașul epuizat din Londra. Marea metropola a fost scena de măreție timpul al doilea război mondial, dar câțiva ani mai târziu, este mohorâtă, foame și fără optimism. În timpul primei vizite mele acolo în 1962, am fost surprins să văd întregi blocuri oraș încă urcat pe pentru a bloca punctul de vedere al cratere de bombe. Pentru Davies, propria lui viață și acest oraș ireal trebuie unite. În “The Deep Blue Sea”, el creează două scene luminoase. Una dintre ele este o memorie de a Hester, atunci când ea punctată în jos, în o stație de metrou în timpul unui raid german, iar londonezii au fost îngrămădiți forlornly în frig. Un soldat a stat pe platformă și a cântat “Molly Malone”, în tăcere. O alta este o noapte intr-un bar aglomerat unde clienții toți cântă împreună: “vei fi a mea”, piesa Jo Stafford care recomanda pleacă de soldați pentru a “vedea piramidele de-a lungul Nilului”, dar nu uitați cui îi aparțin și în cazul în care acestea trebuie întoarcere.

Aceste piese atragă oameni singuri împreună în alinarea mici. Ei evocă Londra care a lăsat Hester, Freddie și Sir William, în cazul în care le-am găsit astăzi. Filmul The Deep Blue Sea mai presus de toate este vorba despre Hester, care se uită pe fereastră și fumează.