The Dead Room (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Jason Stutter
Scenariu: Kevin Stevens, Jason Stutter
Actori: Jed Brophy, Jeffrey Thomas, Laura Petersen
Anul: 2015
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 4.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis The Dead Room

În urma unor evenimente stranii care i-au înfricoșat și îngrozit totodată, membrii unei familii se văd nevoiți să își părăsească ferma din Noua Zeelandă. La fața locului este trimisă o echipă formtă din doi oameni de știință și un medium. Sceptici la început, convinși că zgomotele pe care familia le-a auzit sunt provocate de fapt de conductele vechi. Cei trei se vor convinge la scurt timp că nu este chiar așa. Sunt nevoiți să înfrunte un spirit puternic în subsolul casei. Însă sunt deciși să obțină dovezile incontestabile ale prezenței spiritului în lumea fizică.

Am auzit multe despre acest film, asa ca a fost destul de entuziasmat să-l văd, plus faptul că a fost filmat in NZ si eu sunt un nou neo-zeelandez a fost un stimulent și mai mare să-l văd. De asemenea, am văzut că a fost filmat folosind noua tehnologie Rumble care părea foarte cool, mă întreb dacă ar fi fost la cinema am fost în …. pentru că eu nu cred că a lucrat, o rușine într-adevăr, dar mai departe.

Cameră moartă se bazează pe o legendă urbană a unei ferme mici în Otago, Noua Zeelandă, în cazul în care doi profesori de științe, în anii 1970, vizita ferma din mediul rural pentru a demitiza pretențiile casei este bântuit. Se spune că ei fug din cauza unor evenimente terifiante și inexplicabile. Acest film a fost oarecum generic, nu infricosator, cred, nici nu a fost plin de suspans, am destul de mult văzut ce avea să vină și ce se va întâmpla. Cred că ai putea uita la ea ca “bun loc de muncă Noua Zeelandă, puțin pat pe spate acolo pentru tine”.


Trailer The Dead Room