The Curse of Sleeping Beauty (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Pearry Reginald Teo
Actori: Ethan Peck, India Eisley, Natalie Hall
Anul: 2016
Gen: Fantezie, Mister, Thriller
IMDB: 5.2

Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Trailer The Curse of Sleeping Beauty (2016)

Sinopsis The Curse of Sleeping Beauty (2016)

Thomas Kaiser moștenește un conac ancestral care s-a aflat în posesia familiei lui de generații întregi, numai că odată cu minunata proprietate primeşte pe cale de succesiune și un blestem străvechi, care datează tocmai de pe vremea Cruciadelor. Obligat de circumstanţe să îşi asume noul rol de protector, în calitatea sa de gardian desemnat să ţină la distanţă demonii malefici din casă, Thomas se aliază cu un agent imobiliar ambiţios şi un duhovnic cu puteri paranormale pentru a dezlega misterul ce pluteşte deasupra conacului, încercând în acelaşi timp să o găsească şi pe Briar Rose, frumoasa adormită care este ţinută prizonieră în lumea de jos, şi care îi apare continuu în vis.

În acest film de groază brânzos, în vârstă de treizeci de ani, actorul joacă Thomas Kaiser, care suferă un coșmar recurent în care el mersul pe jos într-un deșert și întâlnește o fată de dormit, cu fața ei vopsit în alb, într-un pat baldachin înconjurat de figuri în stil egiptean . Dar înainte de a putea îndeplini datoria princiară să o trezească cu un sărut, el se trezește în patul său, strâmt său rezervor-top design modern colorat cu sudoare.

Dar, necazurile lui Thomas sunt doar începutul, deoarece în mod adevărat film de groază el moștenește un conac putrefacție (există vreun alt fel?) De la un unchi el nu a știut niciodată că avea (există vreun alt fel?). conac spus se dovedește a fi blestemat (Ditto), și se pare că este responsabil de moartea misterioase sau dispariția a zeci de oameni, inclusiv unchiul Thomas, care, ai ghicit, el însuși ucis.

Inutil să mai spunem, Thomas începe în curând explorarea împrejurimilor casei lui, asigurându-vă că pentru a face acest lucru singuri și noaptea. Pentru a spune că lucrurile merg ciocni este un eufemism, ceea ce duce el să caute ajutor de la un broker imobiliar (Natalie Hall), care are o miză personală în această chestiune; un investigator paranormal (Bruce Davison, îndeplinind cota de cel puțin un actor notabil pe B-film) și un criptograf din Asia-american (James Adam Lim). Toți au stabilit pentru a descoperi misterul blestemul vechi și eliberat Briar Rose (India Eisley), Frumoasa din padurea adormita, care a fost bântuie visele Thomas “.