The Crimson Field (2014) SERIAL Online Subtitrat

Actori: Alex Wyndham, Hermione Norris, Oona Chaplin, Richard Rankin, Jack Gordon, Suranne Jones, Kevin Doyle
Anul: 2014
Gen: Drama, Razboi, Seriale
IMDB: 7.9

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

The Crimson Field S01E01 Online Subtitrat:

The Crimson Field S01E02 Online Subtitrat:

The Crimson Field S01E03 Online Subtitrat:

The Crimson Field S01E04 Online Subtitrat:

The Crimson Field S01E05 Online Subtitrat:

The Crimson Field S01E06 Online Subtitrat:

O tânără femeie aruncă un inel în mare la începutul The Crimson Field (BBC1, duminica). Ce ar putea însemna asta? Mă gândesc că s-ar putea însemna, eventual, viața ei romantică a căzut sânii în sus, ea are un backstory trist. De asemenea, că Crimson Câmpul nu este frică de nici un clișeu. Timpul va spune.

Suntem în Boulogne, 1915, și ea – Kitty (Oona Chaplin) – este una dintre cele trei femei îndreptându-se spre voluntar la un spital de câmp, chiar în spatele frontului de vest. VADs au fost numite: detasamente de ajutor voluntar. Sau “favoriții foarte atractive”, ca unul Spunky tânăr chirurg militar are The Crimson Field.

loading...

E ceva ce a Abbey Downton Crawley surori despre aceste trei. Asa ca Flora (Alice St Clair) – tineri, destul, naiv, dar bine-înțeles – este un pic Lady Sybil; Rosalie (Marianne Oldham), este demn mai puțin strălucitoare una plictisitoare,,, necăsătorit, al cărui nume, evident, nu pot aminti (nici nu pot fi deranjat să-l privi în sus); Kitty este Lady Mary – frumoasă, sfidator, tulbure, înainte de timpul ei, cu părul mai scurt, temperament mai scurt, bun cu un țig într-o singură mână, ar fi chiar mai bine cu un buletin de vot în cealaltă (The Crimson Field).

Ei au fost, în general, de la bine-to-do fundaluri, aceste VADs, în cazul în care nu toate Downton-Posh. Si uite, aici e Kevin Doyle din The Crimson Field, un majordom DA, un chirurg aici; același tip de timp, deși, și același fel de simt pentru toate.
Ea devine mai mult Apel Moașelor odată ce vom ajunge la destinația lor, fictive 25A spital în cazul în care bine intenționați femei în lenjerie de scrobită du-te despre afacerea lor. Sunați-Nurse Voluntariat. Nu sunt trăgând copii, desigur, ei alegem schije. Și pansament răni teribile, colare acolo unde este posibil, pur și simplu a fi cu moarte atunci când nu. Apoi scrie scrisori viitoarelor mamici lor spun baietii lor a mers fără disconfort sau durere. Flora săracă, nu este destul de tabăra ghid ea ar imaginat. Există chiar și părți ale corpului uman – degetele de la mâini și picioare cea mai mare parte, dar ciudat unul mai mare de asemenea – în rufe.

Mai puțin decât chummy CTM atunci in The Crimson Field, dar războiul, cu mizeria și moartea sa pe scară largă, nu ajută. Nici Grace (Hermione Norris) matroană. Pare să vrea să facă dreapta de către bărbați, ci la VADS ea e un bătăuș răzbunătoare. Care este problema ei? O altă backstory complicat să apară, fără îndoială. Iar celălalt, sora Quayle (Kerry Fox), pare să aibă un dram de Munchausen prin proxy despre ea. Ea rips biletul săraci shellshocked blighty Prentiss lui așa că a trimis înapoi pe linia de la partea din față, aproape sigur de a fi împușcat în bucăți (fizic – el este deja mental). Quayle un tort-stealer prea. Da, e bazat pe tort umor – împărtășește faptul că, cu apel moașa, de asemenea.

Ca să fiu sincer de seriale online The Crimson Field, se pare un pic ca și în cazul în care le-au uitat la ceea ce a făcut foarte bine, recent, duminică pe timp de noapte-dramă înțelept, apoi a ales cei doi care s-au făcut într-adevăr bine și a făcut un fel de amalgam. Care fericit, de asemenea, se corelează cu o aniversare majoră.

Există șase episoade The Crimson Field de acum, cu mai mult pentru a veni în cazul în care cifrele de audiență sunt bune. Deci, nu există aproape sigur nu va fi un arc satisfăcător sau sentimentul de a merge undeva; caracterizarea complexă sau implicarea emoțională a unei adaptări noi (recentul Birdsong sau Parade lui End, spun).

Dar, cifrele vor fi bune in The Crimson Field, desigur, pentru că această țară iubește un lustruit săpun perioadă Posh pentru o noapte duminică. Și, deși nu e treaba mea (și nici nu au fost ceilalți doi), este bine făcut – generos, realizat cu Gusto (matroana Norris iese în evidență), evident, bine cercetate, și istoric fascinant. Și o poveste rară de femei printre toți oamenii și noroi. Eu cu siguranță nu ar paria pe Crimson Câmpul fiind de peste de Crăciun.