The Connection – La French (2014) Film Online Subtitrat

Regia: Cédric Jimenez
Actori: Jean-Pierre Sanchez, Gilles Lellouche, Moussa Maaskri, Benoît Magimel, Bruno Todeschini
Anul: 2014
Gen: Actiune, Crima, Thriller
Durata: 135 minute
IMDB: 7.1/10 din 1289 voturi

Cunoscut-mai puțin, dar nu mai puțin interesant partea Euro “The Connection – La French” poveste în cele din urmă devine datorită ei în Cedric Jimenez “The Connection – La French” (aka “La franceză”), un, adevărat-criminalității saga-export gata miez – și relativ sigure pariu pentru SUA DISTRIB Drafthouse Films – care reușește să fie atât mai optimist și mai cinic decât policier vag fictive William Friedkin lui. Puțini ar fi crezut posibil din urmă punct, având în vedere final nerezolvate original curajos și continuarea sinistru inspirat. Totusi, “Connection” nu poate deține o lumânare pentru care 1976 classic ca Jimenez adoptă o sensibilitate de epocă-kitsch, de a lua o abordare dezamăgitor generic pentru său narativ greu de urmat.

loading...

Rezervare deja opere pinion stânga și dreapta de la prova de Festivalul de Film The Connection – La French , nu numai suna bine pe hartie, dar are, de asemenea o rândul său, duce la o retro-cauta adecvat Jean Dujardin, dudded în perciunii și costume poliester pentru rolul . Dujardin joacă magistrat necruțător dedicat Pierre Michel, realocate de la Metz la orașul sudic port Marsilia, în cazul în care un rău-știri mafia honcho numit Gaetan Zampa (Gilles Lellouche) are întreaga cowering sistem juridic în frică.

Chiar francezii nu știu neapărat detalii despre cum Michel cracare în cele din urmă nemilos sindicat internațional de droguri responsabil pentru pomparea Gotham plin de heroină la mijlocul anilor ’70. Aceasta poveste în mare măsură nespus va fi un punct de vânzare mare pentru AUDs galice, care au, de asemenea, un motiv să fie mândri că un astfel de profil înalt, Hollywood-calibru pic a apărut la industria cinematografică locală. Asta nu este menit să sune condescendent, deoarece Franța oferă în mod regulat comedii și filme de politie cu valori de producție de pe picior de egalitate cu SUA tarif (la o fracțiune din buget), dar “The Connection – La French” se simte ca o încercare calculată de a face la domiciliu ceea ce americanii stabilite bara pentru străinătate: o bucată perioadă robust, de rupere la cusături cu detalii și personaje care necesită practic mai multe vizionari pentru a lua în The Connection – La French.

Dramatic vorbind de The Connection – La French, cu toate acestea, pachetul se dovedește mai atractiv decât conținutul său, un neajuns care se revelează din momentul caracterul Dujardin sosește în Marsilia. Asta e Jimenez de make-sau-break șansă de a stabili presupusa înăbușirea Zampa are asupra orașului, și totuși succesiunea rapidă de exemple generice care urmează este strict de rutină: o pereche de executii publice, un schimb de focuri drive-by, pietoni țipând în alarmă în timp ce goons Zampa mergem necontrolate.

Lumea a văzut prea multe filme The Connection – La French gangsteri la acest punct pentru violență numai pentru a impresiona, și Jimenez oferă prea multe ori emoții lui în grupuri mici, prea slabe ordonat să justifice arse intinde, obligatorii în între. Helmer pare hotărât să umanizeze personajele atât Michel și lui Zampa, din motive care vor deveni clare în momentele finale ale filmului – deși nici unul dintre rezultatele lor impacheteaza Heft emoțională dorit.

Colaborarea din nou cu “Aux yeux de tous” co-scenaristul Audrey Diwan, Jimenez (care a crescut de la Marsilia în timp ce toate acestea se întâmplă) palpabil re-creează o atmosferă nervos era, deși nu destul de la gradul de David Fincher a făcut în “Zodiac “sau Spike Lee în” Summer of Sam “, în cazul în care s-au făcut să se simtă AUDs la fel de tensionată ca localnicii trebuie să aibă în timpul valului criminalității în cauză. Dar reconstrucția simte mai artificial în aspectele sale strict vizuale: În afară de, albite de soare impresia intimidant care Zampa și gașca lui se simt nici o presiune pentru a ascunde acțiunile lor, practicarea rău în plină lumină a zilei, detalii perioada filmului The Connection – La French – de la mașini de epocă la lenjeria de pat Vera Neumann – simt ca o formă de ieftin furnir ’70.