The Confirmation (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Bob Nelson
Scenariu: Bob Nelson
Actori: Clive Owen, Jaeden Lieberher, Maria Bello
Anul: 2016
Gen: Comedie
IMDB: 6.6

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Aproape de începutul “The Confirmation” Anthony (Jaeden Lieberher), un băiat în vârstă de opt ani, care a revenit la biserică la cererea mamei și a tatălui său vitreg, este în confesional. Preotul (Stephen Tobolowsky) cere băiatului să relateze păcatele sale, dar Anthony este la o pierdere. Preotul trece prin lista obișnuită de posibilități: dezonorând părinții săi, mint pe cineva, dorindu-un rău pe cineva, și care au gânduri despre sex. Anthony crede despre fiecare dintre ele și ajunge la concluzia că, nu, el nu a făcut niciunul dintre aceste lucruri (el nu este nici măcar sigur ce s-ar califica drept gânduri despre sex). Preotul îi dă o penitență de câteva rugăciuni pentru a efectua oricum, pentru că cu siguranță băiatul ori minte, ori nu realizează propriile greșeli.

Din punctul de vedere al publicului, noi nu știm dacă tânărul Anthony este necinstit sau conștient de păcatele sale din filme online The Confirmation, cu toate că, dintr-o primă vedere, am putea crede că spune adevărul. Pare un copil bun.

Noi știm că, aproape imediat după ce a terminat mărturisirea lui, el stă la mama lui Bonnie (Maria Bello). Ea întreabă fiul ei dacă și-a terminat penitența lui. El spune că a făcut-o, dar tocmai l-am văzut să fugă în jos pe culoar bisericii după abia a început un Tatăl nostru. Ceva despre vederea crucifixului agățat deasupra altarului Anthony speriat. Poate că e vina despre minciună preotului, sau poate că este frica de pedeapsa veșnică pentru a nu avea suficient sau dreptul de tipuri de păcate să spună preotului in The Confirmation.

Este minciuna lui Anthony mamei sale care contează in The Confirmation, și până la sfârșitul filmului scenaristul / regizorul Bob Nelson (prima sa regie), Anthony va fi mințit de multe ori, pentru mulți oameni. De asemenea, el va fi furat de cateva ori, acuzat pe nedrept pe cineva de o crimă, a ridicat pumnii pentru a încerca să rănească un cuplu de oameni, și a arătat un pistol la cineva. Chiar și după toate acestea, el este încă un copil bun.

Acesta este un inteligent in filme online The Confirmation, eficient-de-venirea vârstă poveste despre un băiat imaginind că există zone gri la alegerile morale ale vieții. Preotul poate spune că este un păcat să mintă și, prin urmare, necinstești parinte, dar ce se întâmplă dacă acel păcat este comisă în scopul de a preveni un părinte care este un alcoolic de recuperare de la a lua o băutură? Nu s-ar mai mare păcat să nu mint? Există un punct la care un “păcat”, în ecranul alb-negru al preotului, ar înceta să mai fie un păcat, pentru că se face în numele ceva bun?