The Condemned 2 (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Roel Reiné
Actori: Randy Orton, Eric Roberts, Wes Studi
An: 2015
Gen: Actiune, Thriller
IMDB: 4.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis The Condemned 2

În acest film de acțiune un vânător de recompense trebuie să lupte pentru a rămâne în viață. El joacă un joc mortal, creat de un geniu bogat și rău, în care el trebuie să-si vâneze adversarii înainte ca acestia să poată sa-l omoare.

Sunt atât de multe lucruri greșite cu executarea, de multe ori sfidează logica și asocierile în cheesiness. In special față de acesta din urmă pe jumătate. Acțiunea nu funcționează și chiar pare mai ireal decât cascadorii reale de luptă pro. Din păcate, acest lucru lasă filmul cu lent-mo și aleatoare explozii stupide, care funcționează doar diversiune ca fiind usoare cel mai bun caz.

Will (Randy Orton) este un fost vânător de recompense care vrea să schimbe viața. Când, brusc, oamenii încep în popping viața încercând să-l omoare. In acest mod prostesc de a ucide un obiectiv este stabilit de antagonist al Raul ca el creează jocuri de noroc den să parieze pe viața lui Will, dar mercenari apare într-un astfel de mod determinat o prostie aproape ca un joc video în cazul în care acestea trebuie să lupte inamic la un moment dat.

Premisa este extrem de ilogic, să nu mai vorbim de motivație pentru caracterele se simt neconvingătoare. Mai mult decât atât, ele pot să apară brusc sau să reacționeze într-un mod foarte bizar de dragul de complot, pentru ca ei film pur și simplu nu încearcă să explice mai în a doua jumătate. Ea vrea doar publicul să se așeze și să se bucure de foc rapid și utilizarea liberală a exploziei.


Trailer The Condemned 2