The Con Artists (2014) Film Online Subtitrat


Titlu original: Ki-sool-ja-deul
Regia: Hong-seon Kim
Actori: Woo-bin Kim, Yeong-cheol Kim, Chang-Seok Ko
An: 2014
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Trailer The Con Artists


Review The Con Artists

Cu Jong-Bae hacking în securitate (și CCTVs de poliție) în jurul valorii de Jewel Street, Ji-Hyuk reușește să fure diamantele rare cu succes. Din păcate, aceste diamante aparțin președintelui Jo, care este supărat că el a fost greva de pe lista ca la mitinguri politice viitoare. Președintele Jo decide să ia înapoi banii pe care le-a “investit” în politicienii corupți. Singura problemă este: banii în cauză este într-un seif sigur securizat în Incheon vamală. Și toți biscuiți în condiții de siguranță pe care președintele Jo capturat pentru a încerca să crape modelul în condiții de siguranță a eșuat (și au murit în timp ce încerca).

Știind că diamantele sunt păstrate într-un SafeBox cu adevărat securizat, președintele Jo este impresionat faptul că Ji-Hyuk reușește să-l sparge. El trimite subalternii lui pentru a urmări în jos Ji-Hyuk și echipa … și “convins” de ele amenințând membrii lor de familie și dragoste interes Ji-Hyuk lui, Eun-ha. De ales, cei trei sunt de acord.

Poliția este fierbinte pe cozile de Ji-Hyuk, deoarece acestea reușesc să recupereze imagini CCTV de el intră în magazinul de bijuterii opus magazin de bijuterii. Președintele Jo și mai târziu ieșind, sans-o valiza. Valiza conține o bombă de fum, care Koo-in-a declanșat pentru a începe jaf lor diamant. În cazul în care pauzele de poliție în apartamentul Ji-Hyuk lui. Ei descoperă că următoarea țintă Ji-Hyuk lui poate fi Incheon vamale.

Președintele Jo se întâlnește în secret cu Jong-Bae, și îi cere să fie spion lui, din moment ce “, el și-a înjunghiat vreodată prietenii lui înainte de”. Jong-Bae este de acord, și înregistrează o conversație între Koo-și Ji-Hyuk.