The Chronicles of Narnia 3 (2010) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Cronicile din Narnia 3 Călătorie pe mare cu Zori-de-Zi
Titlu original: The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader
Regia: Michael Apted
Actori: Georgie Henley, Skandar Keynes, Benjamin Thomas Barnes
Anul: 2010
Gen: Fantezie, Familie, Aventura
Durata: 113 minute
IMDB: 6.3

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Lucru alarmantă despre Narnia este că s-ar putea să fie în aceeași cameră cu ea. Ar putea fi în interiorul acelui dulap vechi. Sau, de această dată, în interiorul că pictura cu tema nautice. Acele valuri uite atât de real. De fapt, spune Lucy, puteau arata ca acestea sunt în mișcare. Următorul lucru in The Chronicles of Narnia 3 – Cronicile din Narnia 3, pe care îl aud este: “Eu sunt în interiorul pictura!”

Într-adevăr ea este in The Chronicles of Narnia 3 – Cronicile din Narnia 3, și cu Zori de Zi se apropie peste valuri. Eustace, pacoste ei de un var, trage neînțelept pictura de pe perete, și apa de mare papură afară și umple camera până când acestea par în pericol de înec, dar nu, ei suprafață și sunt salvat de marinari din navă, căpitan de Caspian ( Ben Barnes), care se pare aproape de a fi fost îi așteaptă.

loading...

“The Chronicles of Narnia 3 – Cronicile din Narnia 3” a treia dintre filmele inspirate de basmele C. S. Lewis, încă o dată, are nevoie de serviciile copii limba engleza pentru a salva un univers alternativ. Cum este posibil un univers care necesită participarea la un univers paralel, voi lăsa să fizica teoretică. Dacă nu pune o întrebare, nu este o chestiune.

La bordul navei de navigație, Lucy (Georgie Henley), fratele ei Edmund (Skandar Keynes) și tineri Eustace (Will Poulter), să solicite nici o întrebare. Sunt prea fericit să fie înapoi în Narnia, în ciuda păr de sensibilizare aventurile le-au avut în filmele The Chronicles of Narnia 3 – Cronicile din Narnia 3 anterioare. Lucy și Edmund, acum in mijlocul lor de-adolescenti, par calmă, mai puțin frecvent despre a fi smulse din viața de zi cu zi și a pus pe un vas ciudat în mările necunoscute, dar acești copii au curaj.

Ei informat cu privire la situația: Narnia este amenintata din The Chronicles of Narnia 3 – Cronicile din Narnia 3 de fortele raului din misterioasa Insula închis, care nimeni nu a văzut, dar toată lumea a auzit despre. Există o problemă de șapte săbii magice lipsă reprezentând Lords de Telmar, care au fost date în Narnia de Aslan Lion (vocea lui Liam Neeson) și trebuie să fie aduse din nou împreună pentru a sparge o vraja care prizoniere domnii. În mod evident, acești copii pot face acest lucru. Eustace este, probabil, în vârstă de 7 ani, dar, hei, aduce copilul de-a lungul.

La bordul navei este un șobolan swashbuckling pic plin de viață pe nume Reepicheep (voce Simon Pegg). El merge în poziție verticală, vorbește asertiv, aparține exclusiv în Cute rolul de semi-obligatoriu Micul Sidekick, are o inimă eroică și o sabie dragut el este teamă să brandish. De ce micuțule nu a fost niciodată urcat pe și strivite merge inexplicabile.

Este o călătorie dura in filmul The Chronicles of Narnia 3 – Cronicile din Narnia 3. Există o furtună. Există o luptă îngrozitoare cu un monstru marin. Monstrul pare destul de mare pentru a trimite Zori de Zi la partea de jos, cu coada, dar Narniaites prevalează, nu în ultimul rând pentru că Reepicheep scampers sus al sistemului de pârghii și conferă o rană urâtă. Pe măsură ce navighează de la o insulă la alta narnieni caută săbii, o serie de alte provocări îi confruntă, inclusiv o ceață mare amenințătoare ca alarmantă ca cea din Stephen King, “The Mist”.

O călătorie culminant la Insula închis devine necesară, și este plină de pericole. rații jumătate de hrană și apă pentru toți la bord! Nimeni nu știe cât de departe este. Noroc că știu în ce direcție să navigheze. În cazul în care depășire a insulei, acestea pot naviga pe marginea Pământului, Columb nu au existat în Narnia.

Insula din The Chronicles of Narnia 3 – Cronicile din Narnia 3, în primul rând zări de la distanță, arata amenințător ca un craniu, cu strălucirea posibile vulcani în ochii ei schelet. Craniu Island vine în minte. Aici soarta Narniei vor fi sigilate. Insula, ni se spune, este locuința și întruchiparea răului pur; Presupun, din moment ce C.S. Lewis destinat cărțile sale ca alegorie creștină, este iad. Copiii și echipajul cu Zori de Zi sunt de până împotriva ei, și Eustace este mult mulțumit de a fi transformat într-un dragon care scuipă foc.

Dacă am zăbovit prea mult pe povestea The Chronicles of Narnia 3 – Cronicile din Narnia 3, este pentru că cea mai mare parte ceea ce ai este o serie de oportunități pentru efecte speciale. Personajele au caracteristici, mai degrabă decât de personalități, și puțin conștiința de sine. Ei sar la serviciul de complot, care, nu deosebit de coerente, se reduce la un nimic după altul.

Totuși, acest lucru este o aventura fantezie rip-prizat pentru familii, în special membrii mai tineri care nu sunt insistenți pe continuitate. Regizorul Michael Apted ar putea fi prea bun pentru acest material, dar el atacă cu poftă. Nu sunt nici tineri actori prea impresionat de modul în care în mod nobil arhetipale sunt ele; Lucy (care este de fapt avantajul) ar putea da lecții Harry Potter despre cum să formați pe auto-importanta. Un univers poate atarna in balanta, dar hei, e doar un film The Chronicles of Narnia 3 – Cronicile din Narnia 3.