The Chronicles of Narnia (2005) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Cronicile din Narnia – Leul, Vrăjitoarea și Dulapul
Titlu original: The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe
Regia: Andrew Adamson
Actori: Georgie Henley, William Moseley, Skandar Keynes
Anul: 2005
Gen: Aventura, Familie, Fantezie
Durata: 143 minute
IMDB: 6.9

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

C. S. Lewis, care a scris cărțile Narnia, si J.R.R. Tolkien, care a scris trilogia Ring, au fost prieteni care au predat la Oxford, în același timp, s-au conductelor fumători, băut în același pub, a luat în serios creștinismul, dar, deși Lewis iubit universul lui Tolkien, afecțiunea nu a fost returnat. Ei bine, nu e de mirare. Când ați creat propriul univers, cum te simți când, în cuvintele unui poem prin e. e. Cummings :: “Listen: există o / iad al unui univers bună alături; să mergem.”

Universul lui Tolkien a fost în nespecificată Middle Earth, dar Lewis a fost într-adevăr alături. În scenele de deschidere ale “Cronicile din Narnia: Leul, Vrajitoarea si Dulapul”, doi frați și două surori din familia Pevensie sunt evacuați din Londra și a trimis să trăiască într-o casă de țară mare în cazul în care acestea vor fi în siguranță față de nocturne raiduri aeriene naziste. Redarea de-a v-ați ascunselea, Lucy, cei mai tineri, asocierilor într-un dulap care se deschide direct pe un peisaj inzapezit, unde în scurt timp dl Tumnus explică-i că el este un faun.

loading...

Fauni, cum ar fi spiriduși, sunt creaturi din domeniul public, spre deosebire de hobbiti, care se află sub drepturile de autor. Există creaturi mitologice în Narnia, dar cele mai multe dintre rolurile de limbă merg la om, cum ar fi Vrajitoarei Albe (dacă într-adevăr ea este uman) și a animalelor, care ar fi chiar la domiciliu în grădina zoologică (dacă într-adevăr acestea sunt animale). Copiii sunt dintr-o tradiție care impune ca copiii din Marea Britanie să fie politicos și bine vorbit in The Chronicles of Narnia – Cronicile din Narnia, fără îndoială, pentru că ei au preferat Lewis în acest fel. Ceea ce este remarcabil este faptul că această licență livresc care nu se căsătorească până când el a fost de aproape 60 s-ar crea patru copii, astfel umplute cu viață și curaj in filmul The Chronicles of Narnia – Cronicile din Narnia.

Asta e farmecul The Chronicles of Narnia – Cronicile din Narnia: Acestea conțin magică și mit, dar misterele lor sunt rezolvate nu prin tipurile de iepuri care Tolkien scoate din pălărie, ci prin determinarea și hotărârea de copii Pevensie – care au o afacere bună de ajutor, pentru a fi sigur, de la Aslan Leu. Pentru cei care au citit cărțile Lewis ca o parabolă creștină, Aslan umple rolul lui Hristos, deoarece el este înviat din morți. Nu știu dacă asta face White Witch în Lucifer, dar Tilda Swinton joacă rolul ca daca ea nu a exclus posibilitatea.

Aventurile că Lucy are în Narnia, la prima prin ea insasi, apoi cu fratele ei Edmund și, în final in The Chronicles of Narnia – Cronicile din Narnia, cu Petru mai în vârstă și Susan, sunt tipurile de lucruri care s-ar putea întâmpla în orice pădure britanic din filmul The Chronicles of Narnia – Cronicile din Narnia, presupunând întotdeauna fauni, lei și vrăjitoare pot fi găsite acolo, așa cum sunt sigur că pot. Numai spre sfârșitul acestui film face efecte speciale la sol în sus, în extravaganțe spectaculoase care ar fi putut cauza Lewis pentru a fixa tija lui țeavă.

Este vrăjitoarea din The Chronicles of Narnia – Cronicile din Narnia care și-a păstrat Narnia în rece rece timp de un secol, fără îndoială, pentru că ea este coborât de la proprietărese Aberdeen. În conformitate cu normele, Tumnus (James McAvoy) se presupune a livra Lucy (Georgie Henley) la vrajitoare imediat, dar nu sunt fauni hitters grele, iar el ia milă. Lucy se întoarce în casa de țară și iese din dulap, în cazul în care a trecut nici un moment, la toate și nimeni nu va crede povestea ei. Edmund (Skandar Keynes) ei urmează în dulap în acea seară și se gob-lovit de Vrajitoarei Albe, care își propune să-l facă un prinț.

Dar Petru (William Moseley) și Susan (Anna Popplewell) nu cred Lucy până când toate cele patru copii rostogoli prin dulapul în Narnia. Ei se întâlnesc prima dintre personajele filmului CGI-generate, domnul și doamna Beaver (voci de Ray Winstone si Dawn French), care le invita în casa lor, ceea ce este minunat confortabil pentru a fi realizate din bețe largish. Dihorii explica situația narnieni la ele, chiar înainte de un atac de lupi computerizate ale căror colți picură ajunge poftă prin crengi.

Edmund până acum a plecat pe cont propriu și a ajuns el însuși luați ostatici, iar Dihorii rezista speranța că, probabil, legendarul Aslan (voce Liam Neeson) il poate salva. Acest lucru implică Aslan a murit pentru păcatele lui Edmund, cât murit Hristos pentru a noastră. eventuala învierea lui Aslan conduce într-un punct culminant apocaliptic, care poate fi inspirat de Apocalipsa. Din moment ce există încă șase cărți în cronicile Narnia, cu toate acestea, se ajunge la finalul filmului în timp ce încă departe de zilele din urmă.

Aceste evenimente din The Chronicles of Narnia – Cronicile din Narnia, fantastic cum suna, să aibă loc într-o mai uman, sau cel puțin mai pământesc, pe scară decât cele din “Lord of the Rings”. Personalitățile și trăsături de caracter ale copiilor au ceva de-a face cu acest rezultat, care nu este decisă de vrăjitori pe un alt nivel de realitate, dar va fi înfruntarea din chiar aici, în Narnia. Că lupta datorează ceva gândurilor Lewis despre primele două războaie mondiale este probabil, deși nimic din Narnia este la fel de oribil ca tranșee primului sau nazistii al doilea.

Filmul The Chronicles of Narnia – Cronicile din Narnia a fost regizat de Andrew Adamson, care a regizat ambele filme “Shrek” și supravegheat de efecte speciale de pe ambele filme “Batman” al lui Joel Schumacher. El știe drumul său în jurul atât de comedie și acțiune, și aici, le combină într-un mod care face ca Narnia un loc fermecător, cu interludii de temut. Bănuim că Dihorii trăiesc pe amânare temporară și că lupii au cinat la rudele lor, dar acest lucru nu este genul de film The Chronicles of Narnia – Cronicile din Narnia în care te aduc lucruri de genul asta.

C.S. Lewis faimos a spus că nu a vrut cărțile Narnia să fie filmată, deoarece se temea animalele vor “transforma în bufonerie sau coșmar”. Dar el a spus că, în 1959, când el ar fi fost de gândire a unui om poartă un costum leu, sau păpuși.

Efectele in acest film The Chronicles of Narnia – Cronicile din Narnia sunt atât de abil încât animalele arate la fel de reală ca oricare dintre celelalte personaje, iar criticul Emanuel Levy explică secretul: “Aslan vorbește într-un mod natural, organic (ceea ce însemna cartografierea mișcarea discursul său spre întreaga musculatura a animalului, nu doar gura). ” Aslan nu este nici la fel de sincer animat ca Regele Leu sau fel de real ca ghepardul din “Duma”, dar la jumătatea distanței între acestea, ca în cazul în un animal au fost locuite de un arhiepiscop.

Acesta este un filme online The Chronicles of Narnia – Cronicile din Narnia situată exact pe linia de demarcație între divertisment de familie tradițională și mai noi filme de familie, orientate către acțiune. Este fermecător și înfricoșător în aproximativ aceeași măsură, și de încredere pentru primele două acte că poate fi minunat, fără a fi nevoie să ne ciocan în bucura de ea, sau altceva. Apoi începe ciocănire. Unele dintre scenele către capătul împinge marginea plicului PG, și la fel ca seria “Harry Potter”, poveștile The Chronicles of Narnia – Cronicile din Narnia poate înclina în cele din urmă de peste in R. Dar e remarcabil, nu-i așa, că britanicii au produs Narnia, Ring, Hogwarts, Gormenghast, James Bond, Alice și Pooh, și ceea ce am realizat pentru ei în schimb? Am fost de gând să spună “ceasul cu cuc”, dar pentru că ar necesita o cu trei căi Google Italia, Elveția și Harry Lime.