The Change-Up (2011) Film Online Subtitrat

Regia: David Dobkin
Actori: Ryan Reynolds, Jason Bateman, Mircea Monroe, Olivia Wilde, Andrea Moore, Matt Cornwell, Sydney Rouviere
Anul: 2011
Gen: Comedie
Durata: 112 minute
IMDB: 6.4

„The Change-Up” este unul dintre cele mai murdare-minded versiuni de masă din istorie. Ea are o părere proastă despre bărbați, o opinie mai mic de femei, și cel mai mic avizul inteligența publicului său. Este obscen, foulmouthed, vulgar, ciudat și pervertită. Ca un bonus, acesta are shabbiest principalele titluri low-chirie le-am vazut partea asta de pe YouTube. Acesta este un organism-comutator comedie. Îți amintești cele. Trebuie să fi fost zeci. Prin un fel de magie, două personaje se găsesc ocupă reciproc organisme, sau trupurile lor la diferite vârste. Acest lucru poate fi fermecător, ca atunci când Tom Hanks a făcut în „Big” (1988) sau Jodie Foster în „Freaky Friday” (1976). Și amintiți-vă Francis Coppola „Peggy Sue Got Married” (1986), cu Kathleen Turner a devenit ea însăși ca un adolescent?

Pentru a menționa astfel de filme The Change-Up în legătură cu acesta este un sacrilegiu. Lăsând la o parte considerațiile din poveste, „The Change-Up” își propune să încalce și calce cât mai multe standarde de conduită civilizată ca se poate. Nu mă înțelegeți greșit. Cititorii fideli știu că comoara vulgaritate vesel. Dar cititori, am văzut „The Hangover”, iar acest lucru nu este „The Hangover”. Aici veți vedea proiectil pooping în chipuri. Doi bărbați se expune și urinat într-o „fântână magică” într-un mall, în prezența copiilor mici. Trei artisti tatuatori examinarea îndeaproape vaginul unei femei. Femeile necesar sistematic goale sanii lor. Limba în care cuvintele non-obscene oferă o oază. Cele mai bune Amicii partajarea în esență, aceeași soția.

BINE BINE. În contextul unui film diferit, îmi pot imagina toate aceste lucruri într-o comedie care lucrează. Cu excepția pissing publice. Cred că putem cu toții de acord că e problematic. Deci, haideți să ne întoarcem la sânii goale. Există o mare mulți dintre ei, în mod frecvent și aproximativ fondled, pentru un singur motiv, și nu este erotism. Dacă ar fi fost, mi-ar simpatiza. Ea are de a face cu exploatarea sistematică a fiecărui actriță într-un film în care Doamne ferește un actor ar fi cerut pentru a afișa penisul in The Change-Up. (Noi nu vedem penisuri în scenă urinare. Doar copiii pot.) Acum ia în considerare cele mai importante personaje. Ele sunt Mitch (Ryan Reynolds), un layabout cuplaje, și Dave (Jason Bateman), un avocat și tatăl a trei. Au fost cei mai buni prieteni de la școala primară. Ei invidiază viața celuilalt. Prin pipi în fântână, ei schimba corpurile și de a afla ce ar fi cum ar fi.

Acest lucru implică Mitch in The Change-Up, în corpul lui Dave, se deplasează în cu soția lui Dave, Jamie (Leslie Mann), și Dave implicat în cariera devenire Mitch ca un actor porno. Există, de asemenea, un rol-cheie pentru Sabrina (Olivia Wilde), un consilier juridic la firma de avocatura, care seduce Dave în corpul de Mitch. Nu contează cine ce face și cu care și cui. Problema este că filmul ne cere să acceptăm această premisă prin personajele agresiv prost. Să presupunem pentru moment ești Jamie. Doi bărbați care apar pentru a fi soțul tău și amicul lui Mitch pretinde mintea lor sunt în organele celuilalt. Ei vă spun pentru a le cere ceva celalalt nu ar ști. Întreabă ea „Mitch” ceea ce aniversare „lui” de nunta este. Bineînțeles că nu-și amintește in The Change-Up. Dar cere niște oameni pentru aniversarea de nunta lor este aproape o Te-am prins! întrebare. Pentru femei, o aniversare de nunta este la fel de înrădăcinată ca ziua de Anul Nou. Pentru barbati, este mai mult ca de Paști, și niciodată nu-mi amintesc ce zi cade de pe acest an.

Câteva întrebări, și capetele de testare. Mitch și Dave renunțe și să se împace cu soarta lor. Dave se mută în licență pad lui Mitch. Mitch se mută în casa suburbane lui Dave. Spune ce? Dacă ați găsit mintea ta într-un alt corp, nu ar fi asta profund deranjant? Ar lăsa capabil să execute sarcinile într-o comedie film?

O problemă cu filmul The Change-Up este faptul că ne cere să ne amintim în permanență care dintre aceste două thirtysomethings plăcute cu aspect este care. O altă problemă este că, indiferent care, sunt ființe atât de mici și brut cu nici un respect pentru decență, și limba lor este fault dincolo de Call of necesitate fictiv. Filmul, de fapt, pare să ieși din modul de a fi vulgar și ofensator, ca în cazul în publicul „adult” tanjesc dupa o astfel de atac. Cineva care se bucură acest film The Change-Up nu poate fi destul de considerat un adult. Păcat despre rating R. Se va ține departe pe cei Callow suficient pentru a se bucure de ea.