The Catch (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Kate Atkinson, Helen Gregory, Allan Heinberg
Actori: Elvy Yost, Jacky Ido, Shivani Ghai, Sonya Walger, Mireille Enos, Peter Krause, Alimi Ballard
Anul: 2016
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, Thriller
Durata: 60 minute
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Catch SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:


Sinopsis The Catch

Este o premisă excelentă pentru un show de televiziune, dar ai putea argumenta că aceasta nu va fi suficient pentru a sustine un show de televiziune întreg în jurul valorii de ea. Acolo Scandalul totul intră în joc. Show-ul pare a fi copt o procedură cu o mare serie recurente cu arc lung care rulează în fundal.

La început in seriale online The Catch, este vorba despre off ca o versiune light a Scandal, și nu pentru că este situat într-o localizare sunnier. Pur și simplu a dat pe toate aceleasi vibes am primit în timpul vizionării în primul rând Scandal, iar asta nu e neapărat un lucru rău. Scandalul s-au dovedit foarte bine, după un început dur, așa că am speranțe mari pentru viitorul capturii.
Principalul lucru pe care mă enervează privind captura, a fost că era drastic diferită de a remorcii originale ABC livrate la upfronts anul trecut. Evident, au existat o mulțime de schimbări de turnare, dar are ma intrebi ce alte lucruri de management la ABC nu ți-a plăcut produsul original.

Înapoi la bunatati. Mireille Enos strălucește ca și Alice. Ea a fost o minune pe Killing, dar rolul ei de această dată este o abatere drastică de la Linden. Succesul show-ului a fost întotdeauna merge la plimbare dacă Enos ar putea scoate de pe rol, iar ea se transformă într-un efort remarcabil.


Trailer The Catch