The Boy (2016) Film Online Subtitrat

Gen: Groaza, Mister, Thriller
Scenariu: Stacey Menear
IMDB: 6.1
Regizor(i): William Brent Bell
Actori: Rupert Evans, Lauren Cohan, Jim Norton, James Russell, Diana Hardcastle

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

În panteonul păpuși înspăimântătoare – de la Talky Tina în “The Twilight Zone”, pentru a Chucky în “jocul copilului” filmele The Boy la Annabelle în “The evocare” – este de multe ori ideea de obiect neanimat vine la viață și consecințe dezastruoase sângeroasă care este mai înfricoșătoare decât executarea propriu-zisă. Este un lucru complicat pentru a scoate: desen frisoane de la transformarea jucărie copilărie în ceva cu adevărat amenințătoare vs provoca chicoteli la imbecilitate absolută a propoziției.

Aceasta este nefericit – si neintenționat hilar – cazul “The Boy”, ale cărui atmosferă toane și performanțele comise nu pot ascunde faptul că acesta este un film prost. (Este, de asemenea un film care nu a fost demonstrat de a criticilor înainte de a deschide zile, în studio tras de fapt furișează sale de joi noaptea programate ale filmului The Boy, în cazul în care s-au mirat dacă să fie optimist.)

Lauren Cohan “The Walking Dead” face ei cel mai bun, deși, pentru a lua în serios rolul ei prin toate entorse sale neverosimile și se transformă. Ea joaca rolul Greta, o destul de, tânăr american care călătorește într-un sat de la distanță engleză pentru a lua un loc de muncă ca dădacă pentru o băiat de 8 ani. Se pare că are un trecut romantic tulbure și trebuie să obțineți cât mai departe de casa în care este posibil; ceea ce găsește, însă, este că ea e departe de orice altceva, de asemenea. Când ea a trage în sus într-o mașină cu șofer la Heelshires din The Boy “impunătoare conac, intimidare, remarcă ea cu uimire:” E ca ceva dintr-o carte de povești The Boy, nu-i așa? “De fapt, este ca ceva din fiecare groază pe care filmul gotic” am văzut vreodată, complet cu motive sălbatice, încețoșate, scări întunecate, pasaje ascunse și lucruri care merg ciocni în noapte.

Când Greta îndeplinește rigide, îmbrăcat în mod conservator Heelshires (veterani Jim Norton și Diana Hardcastle), care arata mai mult ca bunicii unui băiat în vârstă de 8 ani decât părinții, ea primește o listă de reguli stricte și o rutina de care ea trebuie adera. Ea se întâlnește in filmul The Boy, de asemenea, la băiat – care nu este un băiat de la toate, ci mai degrabă o păpușă de porțelan cu un dulap prim de costume și jachete mici si o privire sticloasă. Dar Heelshires, care au numit-l Brahms,-l trateze ca o viață, copil de respirație. Ei vorbesc cu el. l-au hrănit. Ei l-au transporta în sus și în jos pe scări, juca înregistrări clasice pentru el și să-l băga în pat pe timp de noapte.

“O, Brahms! Trebuie să stai drept “mama lui ceartă cu blândețe la un moment dat. Mai târziu, ea Coos, “Mami lui atât de mândru de tine”. Aparent, modul materie-a-adevăr în care acești oameni bogați, binevoitor considera ceea ce este în mod clar o jucărie este menit să fie unnerving. Sunt deranjat sau diabolic? Și Greta, noastră stand-in, exprimă toate scepticismul și reținerea pe care le-ar în această situație bizară. Dar ea are nevoie de bani, astfel încât ea are de locuri de muncă. (The Boy.)

Un alt angajat al cuplului este Malcolm (Rupert Evans), amuzant grefierul alimentar, flirtând in The Boy, care conduce comisioane pentru ei în oraș și vine o dată pe săptămână. (Prezența Sa, ca și a lui Greta, este un pic de un mister. Cine e? De ce nu se încredere în el? Are vreun viață în afara vizitelor sale săptămânale Intrebari abundă în scenariul de la Stacey Menear, iar noi suntem doar zgarierea suprafață, pentru a evita spoilere) Dar Malcolm este suficient de buna pentru a umple Greta in pe ceea ce se întâmplă aici. real Brahms a murit într-un incendiu acum 20 de ani de ziua lui opta, iar Heelshires au folosit papusa ca un stand-in de atunci .

Totul pare destul de inofensive, în ciuda bizarerie acestuia – până la Heelshires ieși din oraș pentru o vacanță de mult timp și se lasă Greta singur cu Brahms. Dintr-o dată, ea își găsește bunurilor sale dispar și reapar și aude râs și suspine ecou prin holurile unui copil. Păpușa în sine nu se mișcă – la început – dar lucrurile ciudate sunt în mod clar pe jos.

Directorul William Brent Bell a The Boy, etapele câteva momente cu adevărat tensionate – dintre care unul are loc într-o noapte întunecată și-furtunoase încercat și-adevărat, – dar pentru cea mai mare parte nu poate decide dacă să-l joace direct sau au un pic Distreaza-te cu această premisă bizar de-a lungul liniilor de răpitor Guillermo Del Toro “Crimson Peak.” El se bazează prea mult pe salt sperie, secvențele de coșmar și presentimentele sumbre generală a casei în sine pentru a face munca. Și așa suntem într-un pic de o zona gri moale în mijloc, unde deciziile, reacții și dialogul personajelor fac sa radem in The Boy, dar poate nu cu bună știință. Este ciudat si ciudat, dar niciodată nu nerușinare over-the-top suficient pentru a servi ca o plăcere vinovată.

Twist, care explică ceea ce se întâmplă cu adevărat aici se simte ca un pic de o dezamăgire, la fel ca și confruntarea culminant implică forța într-adevăr rău care a fost joacă cu și chinuitoare Greta. Este mai mult decât rost revelator, și posibilitatea de a o continuare în împușcat finală joacă mai mult ca o amenințare decât o promisiune in filme online The Boy.