The Boy (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Craig William Macneill
Scenariu: Craig William Macneill, Clay McLeod Chapman
Actori: David Morse, Rainn Wilson, Jared Breeze
Anul: 2015
Gen: Drama, Groaza, Thriller
IMDB: 5.6

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Deși numărul victimelor este în cele din urmă mai mare decât în ​​”Psycho”, rareori are o ședere la un motel din mediul rural ucigaș părea chiar atât de fără sfârșit și plictisitoare la fel ca în “The Boy.” Cifra titular, în vârstă de 9 ani a cărei devenire sociopatie (The Boy) refuză cu încăpățânare să devină vii, să nu mai vorbim înfricoșător, în Craig William MacNeill inert thriller, surogat. Soporific ca un exercițiu gen, precum și lipsit de tipul de profunzime psihologică sau orice altceva care ar putea să împrumute substanțe ca o dramă, pic se confruntă cu perspective comerciale slabe.

Viața este izolat și obositoare pentru Ted Henley (Jared Breeze), blocat în deșert, la distanță Mountain Vista Motel familia sa a rulat timp de generații. Dar acum e doar el și tatăl său din The Boy, John (David Morse), un bine-înțeles, dar figura deprimat. Mama este de mult apuse, și de afaceri este lent, până la punctul de inexistență. numai excitare Ted provine din colectarea de 25 de cenți el devine pentru îndepărtarea roadkill de micul-a călătorit autostradă din apropiere; Tata probabil nu își dă seama că Junior a fost efectiv momelii animale, în scopul de a avea mai multe cadavre pentru a colecta.

loading...

Când Ted absolvenți la ispitire un cerb de dimensiuni în mijlocul drumului, coliziunea rezultat produce un client: Dl Colby (Rainn Wilson), a cărui mașină este totalizat, și care susține un traumatism minor cap. prezența sa atrage interesul șerifului local (Bill Sage); provoacă, de asemenea, curiozitatea unui Ted nepocăit, care descoperă reticente “oaspete” secretă ceva prețios într-o cutie din The Boy.

Pentru moment in The Boy, aspra Colby, misterioasă nu pleacă nicăieri. Dar atunci când o familie tânără se oprește pentru o noapte, Ted asigură stau un pic mai mult prin dezactivarea ocazional masina lor. El are, de asemenea, o inclinatie ciudat pentru a intra în cameră cu cheie de acces sau pe timp de noapte să se holbeze la ei în timp ce acestea sunt de dormit. Dar atât de puțin se întâmplă în “The Boy”, și atât de puțin suspans, este efectiv construit în jurul figura centrală, că până la momentul în cele din urmă lucrurile se incalzesc filmul The Boy a flatlined prea complet pentru noi să aibă grijă. Acest lucru, în ciuda un final de foc frumos capturate în fotografia panoramic distinctiv Noe Greenberg.

Într-adevăr, practic singurul lucru se crea niciun fel de tensiune aici este un scor atmosferic impresionant de Hauschka (alias Volker Bertelmann) – fără ea, “The Boy” va deveni o experiență vizionarea vopsea uscat chiar mai devreme decât o face deja. Extinderea la lor 2011 scurt “, Henley,” MacNeill și co-scenarist Clay McLeod Chapman nu reușesc să ofere suficient perspectivă sau incident pentru a susține lungimea unui element (decupată 15 minute sau cam asa s-ar obține cel puțin stimulare oprit susținere a vieții). Formidabila performerii adulți sunt bine, dar având în vedere puțin pentru a lucra cu, în timp ce nici script, nici HELMING dă Breeze ajutorul de care are nevoie pentru a părea o forță malefică, mai degrabă decât un copil de înțeles plictisit in filme online The Boy.

În aparență stabilit în Occident american de la sfârșitul anilor 1980, a fost de fapt pic împușcat în Columbia. Contribuțiile tech si design sunt solide.