The Boondock Saints (1999) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Razbunarea gemenilor
Regia: Troy Duffy
Actori: Willem Dafoe, Sean Patrick Flanery, Norman Reedus
Anul: 1999
Gen: Actiune, Crima, Thriller
Durata: 108 minute
IMDB: 7.9

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Doi americani frați irlandezi gemeni fraternali, Connor si Murphy MacManus, participa la o Liturghie catolică, unde preotul menționează soarta lui Kitty Genovese. Mai târziu, când Connor și Murphy sărbătoresc Ziua Sf. Patrick cu prietenii, trei mafioți ruși sosesc și să anunțe că vor să închidă pub și să preia terenul este construit pe. A și Brawl Apare și dimineața următoare, doi dintre ruși se răzbuna pe Connor și Murphy, care ucid mafioți într-un act de auto-apărare din The Boondock Saints.

Agentul FBI Paul Smecker este atribuit cazului, și constată că poliția și reporterii de știri locale, a se vedea frații MacManus ca eroi. Duo-ul se predea la o secție de poliție, în cazul în care Smecker interviuri le. După ce au repovesti incidentul lor la Smecker in filme online The Boondock Saints, el refuză să depună plângere și le permite să-și petreacă noaptea într-o celulă, pentru a evita atenția mass-mediei. In acea noapte, ei primesc ceea ce pare a fi o “chemare” de la Dumnezeu, spunându-le să vâneze oameni răi, astfel încât cei nevinovați vor înflori.

loading...

Connor și Murphy rezolva pentru a scăpa din Boston de oameni răi. Connor află despre o întâlnire a șefilor de sindicat ruși la un hotel. După ce s-au echipat cu arme de la un distribuitor pistol subteran locale, frații ucid rapid toate cele nouă mafioți ruși, în timp ce Rocco, un prieten al băiatului frați și însărcinare mob pentru seful mafiei locale Giuseppe “Papa Joe” Yakavetta, este trimis pe un independent a lovit ca un necunoscător omisa. A doua zi in The Boondock Saints, Rocco învață că a fost trădat de Papa Joe, a lovit în valoare de o încercare de a Rocco ucis de cei nouă mafioți ruși așa cum a fost trimis cu doar un revolver de șase împușcat. Drept urmare, Rocco se angajează să ajute Connor și Murphy. In acea noapte, fratii MacManus Rocco a interceptat în jos un underboss al familiei mafiote Yakavetta, Vincenzo Lapazzi, și să-l omoare.

În cauză el poate fi o tinta, contact Papa Joe un hitman, Il Duce, pentru a face față cu ei. După ce a omorât un criminal pe care Rocco a avut o ură personală, cei trei bărbați sunt într-o ambuscadă de către Il Duce in The Boondock Saints. Deși ei reușesc să-și alunge Il Duce departe, cei trei bărbați suferă răni grave, cele mai grave fiind pierderea degetului lui Rocco. Cele trei Revenirea la o casă sigură în cazul în care cauterizarea rănile celuilalt.