The Bodyguard (1992) Film Online Subtitrat

Regia: Mick Jackson
Actori: Kevin Costner, Whitney Houston, Gary Kemp
Anul: 1992
Gen: Actiune, Drama, Muzicale
Durata: 129 minute
IMDB: 6.1

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Kevin Costner si Whitney Houston se afla in fruntea acestui film care a avut un imens succes de box-office si a lasat in urma cel putin o melodie celebra – “I will always love you”, remake al originalul cantat de Dolly Parton. Whitney Houston joaca rolul unui superstar din lumea muzicii care incepe sa primeasca telefoane de amenintare si este convinsa sa-si angajeze un bodyguard. Aici intra in actiune Frank Farmer (Kevin Costner), care imediat ce devine garda de corp a celebrei cantarete, instituie un regim de securitate in jurul ei. Fost agent CIA, Costner resimte inca socul neputintei de a-l apara pe presedintele Regan de cel care incercase sa il asasineze (in scenariul original, bodyguardul trebuia sa il apere pe presedintele asasinat Kennedy, la Dallas, dar Costner era prea tanar la ora filmarilor ca acest lucru sa fie plauzibil). Treptat, dar inevitabil, Costner si Huston se indragostesc. Insa, diferentele dintre ei sunt prea mari…

În cele din urmă tensiunea dintre ele se topește, și există un fel de dragoste, bazat mai ales pe proximitate reciprocă (nu vorbesc niciodată despre relația lor profesională, dar mult, și abilitățile de locul de muncă). E o scenă datând de ciudat, în cazul în care ea părăsește eficient vila ei de a vizita apartamentul său aglomerat, sumbru mic (și un moment aparte, cu o sabie de samurai și o eșarfă, care este incontestabil erotic).

Între timp in The Bodyguard, Farmer ajunge să cunoască unii dintre membrii alaiul lui Rachel, inclusiv fiul ei, sora ei, managerul ei și agentul ei de presa suportabil (Gary Kemp). Acești oameni sunt susținute de Marron, și să trăiască cu ea în termenii ei, creând vârtejuri de gelozie și intrigi palat. Ea este conștientă de puterea ei, și spune Farmer ea este, în esență, o persoană drăguță, care este considerată o cățea de o mulțime de oameni, și dorințele care nu erau asa. Houston este eficient în ceea ce sugerează ambele părți ale acestei personalități.