The Blind Side (2009) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Povestea unui campion
Regia: John Lee Hancock
Actori: Lily Collins, Sandra Bullock, Tim McGraw, Quinton Aaron, Jae Head, Brian Hollan, Melody Weintraub
Anul: 2009
Gen: Biografie, Drama, Sport
Durata: 129 minute
IMDB: 7.7

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Michael Oher este un adolescent afro-american, analfabet, și supraponderal, din Memphis, provenit dintr-o familie cu 13 copii în care tatăl a fost ucis, iar mama este dependentă de droguri, care a fost plasat de 6 ori în familii adoptive și a fugit de fiecare dată pentru a duce o existență dificilă și periculoasă pe străzi. Norocul băiatului se schimbă atunci când este adoptat de către soții Leigh Anne și Sean Touhy in filmul The Blind Side, care îi oferă un cămin stabil și îmbelșugat, multă iubire și compasiune și o educație corespunzătoare, înscriindu-l la un colegiu la care obține o bursă sportivă. Îndrumat de către noii părinți, Michael Oher dobândește încredere în forțele proprii și este capabil să își valorifice potențialul, agilitatea, viteza, conștiinciozitatea și puterea de care dă dovadă impunându-l în atenția multor antrenori de fotbal de la colegiu. În cele din urmă, tânărul de culoare este selectat în echipa Baltimore Ravens și are șansa de a juca în campionatul american de fotbal profesionist.

Într-o noapte, Leigh Anne observă Michael mersul pe jos pe drum, tremurând de frig, atunci când ea află că intenționează să-și petreacă noaptea înghesuit în afara sala de sport școală. În ciuda soțul ei îndoieli lui Sean (McGraw), ea îl invită să stea peste noapte la casa lor. În dimineața următoare, Leigh Anne prinde Michael încearcă să iasă din casă în liniște. Ea îi cere să-și petreacă vacanța de Ziua Recunostintei cu familia ei. Încet Michael devine membru al familiei Tuohy, ca Leigh Anne cumpără-l de haine in The Blind Side, S.J. sporește încrederea lui, și fiica adolescentă Collins Tuohy îl ajută să facă prieteni la școală. Când Leigh Anne vrea să devină tutorele legal lui Michael, ea învață el a fost separat de mama sa dependent de droguri atunci când el a fost de șapte și că nimeni nu știe unde se afla. Ea este, de asemenea, a spus că, deși el a reușit scăzut într-un test de aptitudini carieră, el este în percentila 98 din “instinctele de protecție.” Leigh Anne folosește acest lucru pe terenul de fotbal.

loading...

Michael are o șansă de a juca la nivel universitar, iar multe școli l caute. În scopul de a satisface cerința minimă AAP, a Tuohys angaja un profesor particular, deschis democrat și bun-ra Sue (Bates). În timpul lecțiilor, ea încearcă să-l orienteze către Ole-ra (ea și alma mater a Tuohys “) prin observații cu privire la Universitatea din Tennessee îngroparea parti ale corpului de persoane decedate în cadrul domeniului lor de fotbal in filme online The Blind Side. Michael decide în cele din urmă pentru a participa la Ole-ra. O investigație urmează să examineze dacă Michael a fost influențată în mod nejustificat de Tuohys și domnișoara Sue in The Blind Side a beneficia mater lor alma. Michael iese din cameră înainte de interviu este de peste.

Dupa confruntarea Leigh Anne despre motivele ei pentru a influența lui din The Blind Side, Michael se duce pentru a găsi mama sa naturală în cartierul lui vechi. Un număr de tineri care stiu Michael-l primească înapoi la proiectul de locuințe și adu-l de bere. Când liderul bandei face comentarii sugestive sexual în ceea ce privește Leigh Anne și Collins, Michael atacă băieții și frunze. După gândirea și chestionarea Leigh Anne în această privință, Michael își dă seama că Tuohys sunt acum familia lui, și-i spune investigatorul într-un alt interviu că la școală familiei sale este motivul pentru care el a ales The Blind Side.