The Best Man Holiday (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Comedie, Drama
Producator(i): Malcolm D. Lee, Malcolm D. Lee
IMDB: 6.7
Regia: Malcolm D. Lee
Actori: Monica Calhoun, Morris Chestnut, Taye Diggs, Terrence Howard, Regina Hall


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis The Best Man Holiday

Când prietenii din colegiu se reunesc după 15 ani pentru a sărbători împreună Crăciunul, ei vor descoperi cât de ușor vor fi aprinse vechile rivalități și povești de iubire…

In total, toate au tipul de vieți și cariere care le fac sunet ca Cosby arată copii, dar ei au, de asemenea, destul de un pic de dramă, de asemenea. Cele mai multe dintre acestea fiind prezentate în primul film, așa că nu voi intra în toate astea. Cu toate acestea, pentru acest film ideea se întoarce împreună și încearcă să repare legăturile care au slăbit din cauza lipsei de timp, efort și din cauza sângelui rău.

Probabil cel de sus despre acest film este comedia. Acesta este un pic cam de comedie socială în film, dar o cantitate mare de râde vin de la ei cracare glume una față de cealaltă. O parte din ea este doar jabs la unul pe altul, cum ar fi gluma despre Harper a avea un număr scăzut de spermatozoizi, dar alteori glume erau vicios ca lupta Candace și Shelby au.

În același timp, însă, trebuie să laud, de asemenea, performanțele non-comice. Te superi, cei care au văzut originalul, există o mulțime de teatru deja existente. Din moment ce atât de mulți oameni din data unul pe altul, a făcut sex cu unul de altul, sau plăcut reciproc, în grup. Datorită acestui fapt, chimia dintre caracterul și istoria lor provoacă frecare. Dar, în mod firesc există un lucru pe care ni le aduce laolaltă și robi ca o familie. Din păcate însă, a declarat că situația va aduce lacrimile care mă face să mă bucur pentru Shelby Quentin pentru benzi desenate de relief.


Trailer The Best Man Holiday