The Berlin File (2013) Film Online Subtitrat

Titlu original: Bereullin
Regia: Seung-wan Ryoo
Actori: Jung-woo Ha, John Keogh, Werner Daehn, Tayfun Bademsoy, Seung-beom Ryu
Anul: 2013
Gen: Actiune, Drama, Thriller
Durata: 120 minute
IMDB: 6.6

După o afacere de arme ilegale tensionată într-un hotel din The Berlin File implică spion nord-coreean Pyo Jong-Seong (Ha Jung-woo), un broker rus, și un terorist din Orientul Mijlociu nu merge bine atunci cand perturbate de atacatori necunoscuți, Pyo restrictiv scapă, dar se confruntă cu mlaștină de conflict dovezi care ar putea dezvălui de ce a fost înființat.

loading...

De asemenea, investigarea vânzarea de arme nu a reușit, crenelat agent de informații din Coreea de Sud Jung Jin-soo (Han Suk-kyu) se după Pyo a descoperi identitatea lui, dar este lăsat încercarea de a decoda dacă nord-coreean “fantomă” agentul (ale cărui informații nu pot fi găsite pe orice bază de date de informații) este un agent dublu in The Berlin File sau de a lua căderea de un teren mai insidios. Aflandu-se implicat într-un vast conspirație internațională, Jung trebuie să determine rolul de Nord în afacere, precum și implicarea potențială a CIA, Mossad lui Israel, organizațiile teroriste internaționale, precum și orice alte agenți sub acoperire ascuns în Underworld poliglot Berlin.

Confruntarea posibilitatea unui agent dublu în cadrul ambasadei nord-coreean din Berlin unde soția lui Ryun Jung-hee (Jun Ji-hyun) este un traducător in The Berlin File, Pyo descoperă că autoritățile de securitate Phenian au trimis fixator nemilos Dong Myung-soo (Ryoo Seung-bum) a sorteze potențial loialități la consulat conflict. Anchetă Dong implică rapid Ryun și dă Pyo doar 48 de ore pentru a incrimina soția sa, care este suspectat de scurgerea de informații cu privire la afacere arme către agenți din Coreea de Sud încearcă să obțină acces la un miliarde de dolari cont bancar secret de controlat de către autoritățile Phenian.

În ciuda o căsătorie aparent lipsită de iubire din filmul The Berlin File, Pyo este reticent să-și trădeze Ryun, mai ales după ce dezvăluie că e însărcinată. El simte că ea a fost înființată de Dong și tatăl său pentru a câștiga favoarea cu liderul nord-coreean Kim Jong-un. Dar atunci când ambasadorul nord-coreean face o încercare să dezerteze la vest, Pyo devine incriminat de asemenea. Scapă restrictiv o echipă asasinat expediate de Dong, Ryun și Pyo merge pe fugă, cu agențiile de informații rivale coreene apropie rapid.

Pyo vânturi sus se încadrează în calea Agent Jung, și cei doi a crea o alianță reticente în a salva Ryun după ce a fost răpită în urma unui atac de Dong și afiliații săi. Conflictul escaladează și atât Dong și Pyo față în față într-o confruntare finală care culminează în Pyo uciderea Dong cu o injecție. Din păcate, soția lui Ryun este prins la mijloc și moare din rana ei.

Jung rapoarte la sediul din The Berlin File, în cazul în care el învață că tatăl Dong a acoperit scandalul folosind Pyo ca țap ispășitor. Jung, deși frustrat la corupția internă, are mâinile legate. El se întâlnește cu Pyo și el atrage atenția să se ascundă și să trăiască restul vieții sale “în căutarea peste umăr [lui]”, atât ca de Nord și Coreea de Sud forțele el un trădător și fugar ia în considerare. În ultima scenă, Pyo poate fi văzut în interiorul unui aeroport, la un moment nespecificat mai târziu, a chemat pe tatăl lui Dong să-i spună că el vine. Cărți pyo un bilet la Vladivostock, site-ul de un nou acord linie de gaz între Nord și Coreea de Sud in The Berlin File.