The Assets (2014) Serial Online Subtitrat


Regia: Trygve Allister Diesen
Actori: Jodie Whittaker, Paul Rhys, Harriet Walter
Anul: 2014
Gen: Thriller, Seriale Online
Durata: 60 minute
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Assets SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:


Sinopsis The Assets

Construită în jurul cârtiței pe care KGB-ul a avut-o chiar în inima CIA-ului seria este o veritabilă incursiune în lumea spionajului în perioada războiului rece. Tocmai asta, pentru că nu e vorba de lumea lui James Bond ci a spionajului veritabil, o face să fie bună pentru unii și plicticoasă pentru alții.

Lăsând la o parte gusturile, the Assets este bine făcut, tensionat, bine jucat și, probabil din aceeași dorință de a respecta un aer credibil, nu are femei rupte din rai și nici masculi brazi piți… din nou e un minus sau un plus după perspectiva din care privești.

ABC, doar du-te pe spate la junk food mentale de o jumătate de oră șiruri lungi de insinuări sexuale juvenile presărate cu râs conservat aproape continuă. Bazat pe doar 2 episoade, am da Activele un “8” pentru potențialul de ceea ce ar fi fost, în comparație cu ceea ce rețelele majore sunt determinate mai confortabil pentru a ne hrăni. Am fost încrezător că va continua să dețină atenția mea.

Un cuplu de critici; flashback-urile părea un pic prea frecvente si greu de spus când au ajuns. Iar în ceea ce privește scene de viață acasă Grimes “; Nu-mi păsa de adolescent ursuz stereotip, și linia repetă Grimes ‘la soțul ei “tu știi că nu pot vorbi despre asta”, m-am întrebat cât de curând, care s-ar obține obositor. Acele supărări minore ar fi atenuate în episoadele viitoare, dar niciodată nu va ști! Hei Netflix, HBO, cineva, oricine!


Trailer The Assets