The Alchemist Cookbook (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Joel Potrykus
Actori: Ty Hickson, Amari Cheatom, Fiji
An: 2016
Gen: Drama, Groaza
IMDB: 4.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis The Alchemist Cookbook

Un tânăr pustnic care suferă de iluzii de averee se ascunde în pădure în speranța de a sparge un mister vechi, dar plătește un preț pentru mania lui. Sean, un tânăr în afara societății, sa izolat într-o remorcă în pădure. Pentru a desfășura activități cu pisicile alchimică Kaspar pentru companie. Plin de dispreț față de autoritate, el a fugit ascunzanduse zi de zi de rutină. Sa evadeze dintr-o societate în care nu există nici un loc pentru el. Dar, când se schimba de la chimie la magie neagră pentru a descoperi secretele naturii. Totul începe să meargă prost și trezește ceva mult mai sinistru și periculos decât era de așteptat.

Munca Potrykus “se potrivește nici o nișă, cu excepția celui care le-a sculptat pentru sine în trei caracteristici. Acest film, șorecarul anul trecut, iar mai devreme Ape. Este punk în spirit și, uneori grotesc de dragul grotesc a lui, complet non-mainstream, dar nu inaccesibile, în parte datorită faptului că Potrykus (el însuși cu sediul în Grand Rapids) nu rătăcește afecțiunea pentru, ratații din Vestul Mijlociu auto-mutilante-bug ochi și pentru că știe ce este amuzant . (Și, în cazul lui Alchimistul Carte de bucate, în mod neașteptat înfricoșător.)

Dar ce el devine la un nivel mai profund decât oricine altcineva face filme chiar acum sunt iluzii slackerish de grandoare și de răzbunare și megalomania privat, nimeni nu veșnic. El simpatizează cu monștrii ne place să ne imaginăm în noi înșine atunci când ne simțim în jos, afară, înfuriat, și abandonate. Eroii săi (prea simpatic să fie numit anti-eroi) sunt drojdia societății care trăiesc pe marginea unei lumi pustiu încă blocat la sfârșitul anilor 1990 sau de la începutul anilor 2000; ei nu ascund fantezii violente atât de mult ca devin subsumate de ele.


Trailer The Alchemist Cookbook