The a Word (2016) Serial Online Subtitrat


Regia:
Actori: Morven Christie, Greg McHugh, Lee Ingleby, Abby Ford, Christopher Eccleston
An: 2016
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The a Word SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:


Sinopsis The a Word

Familiei Hughes muncesc, iubesc si se cearta ca orice altă familie. Apoi, fiul lor cel mai tânăr este diagnosticat cu autism si ei nu se mai simt ca orice altă familie.


Trailer The a Word


Review The a Word

Merita vazut…De admirat rabdarea imensa pe care o au majoritatea parintilor cu odraslele lor, oricare ar fi problemele. In viata actuala n-a fost menirea mea sa cresc copii, insa chiar am mult respect si consideratie fata de parintii care dau dovada de atit de multa rabdare si intelegere fata de copiii lor !…Sigur ca fiecare are lectiile lui de invatat, mai mult sau mai putin dificile, ci mi se pare ca lectia dragostei neconditionate a parintilor este una destul de dificila sau, in unele situatii, poate fi foarte dificila !…

Am început uitam această dramă, așa cum este subiect a fost autism și modul în care au făcut față de familie. Nu sunt destule drame care conțin această problemă, și băiatul care joacă Joe are nevoie de recunoaștere pentru cât de bine el joacă rolul – adevărat la viață. De la începutul acestui program, până la sfârșit, ea mi-a avut în lacrimi din cauza modul în care oglindește viața familiei mele – cu un copil care este schizofrenic, trecând prin diagnosticul, pentru a face față lui relative și opiniile prieten care acest lucru. Și tulpina îl plasează pe relațiile tale este foarte bine portretizat. Am un fiu care nu-i place fotbalul, socializarea cu alti copii sau se joaca cu jucarii.

Fiul meu caută alinare cu tehnologia si muzica lui, și purtând căștile pentru a bloca zgomotul care nu este de a face lui. Este abia acum el a învățat-o la vârsta de 12 ani pentru a interacționa cu semenii săi printr-o iubire împărtășită de Minecraft. Avem problemele cu Step pentru copii, depresie, afaceri si parinti in varsta cu dementa, Luekemia si Parkinson.