The A-Team (2010) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Echipa de șoc
Regia: Joe Carnahan
Actori: Liam Neeson, Bradley Cooper, Sharlto Copley
Anul: 2010
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
Durata: 117 minute
IMDB: 6.8

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Filmul Echipa de șoc – The A-Team foloseste noul stil de acțiune violente, fragmente care secvențe în atât de multe biți și piese pe care este imposibil de a forma vreun sentiment de ceea ce se întâmplă, sau în cazul în care, sau cui. Actorii apar în flash-cadre, cu cioburi de intercalate CGI și însoțite de zgomote puternice, muzica de urgenta si multe explozii. Acest lucru continuă pentru lungimea necesară, și apoi există unele dialog. Nu mult. Câteva cuvinte, o frază, uneori, o declarație prin care trece linia de sosire la punctul de lungime.

Parcela: incadrat in mod gresit de contrafacere, membrii A-Team, toți veteranii din Irak, bustul din diferite închisori și du-te după plăcile de gravură, care ar fi destul de mult, uzat în timpul imprimării suficient de facturi de 100 dolari pentru a plăti pentru milioanele de pagube materiale acestea provoacă în acest proces.

loading...

Plictisiți din mintea mea în timpul acestui spectacol din filme online Echipa de șoc – The A-Team, am găsit atenția mea rătăcind la subiectul fizicii. “The A-Team”, are o scenă de acțiune care demonstrează admirabil Legea a treia a lui Newton, care ne învață că pentru fiecare acțiune există întotdeauna o reacție egală și opusă.

Filmul Echipa de șoc – The A-Team ilustrează acest lucru ca eroii cad dintr-un avion care explodează în timp ce în interiorul unui tanc blindat. Pe măsură ce rezervorul hurtles la sol (Legea lui Newton cf. gravitației), liderul echipei, Hannibal Smith (Liam Neeson), se uită o deschidere și latră afară comenzi pentru arma rezervorului. Sunt parafrazarea: “Turn de 45 de grade spre stânga! Foc! Douăzeci și cinci de grade la dreapta! Foc! “În acest fel, el este capabil să direcționeze căderea rezervorului și a salva viața lor. Acest lucru este foarte amuzant.

Scenele de acțiune din Echipa de șoc – The A-Team beneficiază și de toată lumea a avut o privire la coregrafie în prealabil. Luați în considerare o scenă atunci când un membru al echipei se confruntă cu un Talking Killer. Aceasta este, desigur, un criminal care nu are decât să apese pe trăgaci, dar pauze pentru a insinuare și lăuda. El și ținta lui sunt în picioare în mijlocul unui harababură de zeci de containere de transport maritim de marfă, care au fost vărsate pe un doc. El vorbește doar un pic prea mult timp, și B.a Baracus (Quinton “Rampage” Jackson) vine hohotitor la salvare prin aer pe motocicleta lui și-l poate șterge.

Știu că sunt iubitori de Harley printre cititorii mei fideli din Echipa de șoc – The A-Team. Am dreptate presupunând că este dificil de a obține suficient de viteză pentru un salt aerian bun în timp ce ciclism într-o grămadă strâmbă de containere de marfă? Eu întreb pentru că, așa cum am sugerat mai sus, nici o acțiune în acest film are în mod necesar orice relație cu acțiunile din jurul acesteia.