The 25th Reich (2012) Film Online Subtitrat

Regia: Stephen Amis
Actori: Jim Knobeloch, Serge De Nardo, Angelo Salamanca, Jak Wyld, Daniel Balcaban
Anul: 2012
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
Durata: 85 minute
IMDB: 3.2

Nu a fost întotdeauna în acest argument în mediul de film pe care anumite filme 25th Reich pot fi “atât de rău că sunt de fapt bun”, care este ceea ce simt echipa de filmare din spatele a 25-Reich au fost merge pentru. Cu toate acestea, atunci când merge pe acest drum să mergi o linie foarte subțire între “așa de rău că e bine” și “așa de rău că e groaznic”.

25th Reich, aproape se simte ca ar fi putut veni de la catalogul din spate a filmelor Troma, cu un teren din jur călătorie în timp și roboți gigant Spider-naziști. Este complet nebunie, care este motivul pentru care ar trebui să fi fost mare, dar, din păcate nu există prea mult în neregulă cu filmul să-l într-adevăr fi în valoare de dumneavoastră în timp ce.

loading...

Pentru că filmul 25th Reich a fost făcut pe un astfel de buget redus, colțuri trebuie să fie tăiate. Din păcate colțurile ei au ales să taie include elemente timp de călătorie, gigant robot de păianjen-naziști, dressing stabilit, locații și, cel mai jignitor, un final. Toate ne rămâne este de 85 de minute de mai multe tipi cu accente răi amanetare dialog teribil în timp ce așteptăm să se întâmple ceva, de fapt. Toate lucrurile mare a promis în remorca este salvat pentru ultimele momente ale filmului și prin acest punct se simte anti-culminant.

Una dintre cele mai mari probleme filmul 25th Reich are (din cauza bugetului redus) este o lipsă de accent pe locație. Totul este tot împușcat în același loc și chiar și atunci când eroii noștri călători în viitor, se pare exact la fel, deoarece s-ar părea că nu au avut buget pentru set dressing. Ce înseamnă acest lucru este că întregul film nu se simte ca merge oriunde si totul se simte identice. Una dintre cele mai mari lucruri despre filme călătoria în timp este posibilitatea de a fantezii despre ceea ce viitorul ar putea arata. 25th Reich însă trece aproape de acest destul de o marjă.

Întotdeauna am fost un avocat pentru a nu strica filme în comentarii mele sau detalierea puncte de complot, dar eu trebuie să abordeze încheierea acestui film. Filmul se încheie ca un cliffhanger pentru presupune următoarea filmul din serie care pare să implice calatoria in spatiu si un război cu Dumnezeu. Lăsând un film pe un cliffhanger nu este un lucru rău (doar uita-te la Back to the Future Part II), dar ai nevoie pentru a da ceva dumneavoastră publicul, astfel încât acestea, cel puțin simt ca au primit în valoare de banii lor de la plata pentru a vedea prima parte.

25th Reich nu oferă într-adevăr un final satisfăcător și “bătălia finală” este atat de subestimat ca ar fi putut fi confundat cu o luptă la mijlocul filmului. În timp ce acest lucru ma deranjat, am descoperit de la (prin puterea de IMDb) că aceasta pare că a fost un sfârșit spoof filmat pentru tăiat regizorului andwas ar trebui să fie eliminate pentru eliberarea din Marea Britanie. Doar că nu a ceea ce înseamnă că avem mai puțin de un final decât există deja a fost!