The 11th Hour (2014) Film Online Subtitrat

Titlu original: I Am Here
Regia: Anders Morgenthaler
Actori: Kim Basinger, Peter Stormare, Nina Fog, Jordan Prentice, Sebastian Schipper
Anul: 2014
Gen: Thriller, Drama
Durata: 97 minute
IMDB: 5.3

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Niciodată nu a stabilit in The 11th Hour, exact cât de vechi protagonistul Ceasul al 11-lea este de fapt, dar este un pariu sigur că e cel puțin 15 ani mai tânăr decât actrita joaca ei. La 61 de ani, Kim Basinger nu arata o zi sau chiar o oră-over 50. Problema vârstă este relevantă aici pentru că personajul ei este la un punct în care ea se spune că este pur și simplu imposibil pentru ea să conceapă un copil. După cum se deschide filmul The 11th Hour, de mare putere de afaceri Maria (Basinger) a suferit avort spontan ei a opta într-un deceniu, determinând soțul ei să înceapă ultimatumuri bolborosea.

Într-un alt film The 11th Hour, acest lucru ar putea fi un loc de pornire pentru un studiu de o relație în condiții de stres, dar directorul Anders Morgenthaler este hotărât să transforme materialul într-o groază-show à la Repulsia-un portret al unei femei pierde aderenta sa de realitate . Nu numai refuză Maria din The 11th Hour, pentru a asculta medicul ei sau partenerul ei, ea aude, de asemenea, voci-un monolog de rulare minuscul provenind de la o entitate stralucitoare care vine la ea în mijlocul nopții. Tensiunea în film provine din modurile în care fanteziile licitație Maria a unui copil nenăscut care pledează cu ea să se nască ciocni împotriva realitățile dure ale piața neagră inele de trafic de persoane din Europa. O ultimă instanță duce rapid la forma o căutare obsesivă.

loading...

Morgenthaler nu este un regizor auster in The 11th Hour. El șutează Ceasul al 11-lea aproape exclusiv în strânsă, derutant prim-planuri care pun accentul epuizare si disperarea Maria, iar el atașează pe urâțenia autostrăzi daneze rurale și drumurile din spate, care-i furnizează spre destinul ei. De asemenea, el incitat o figură ajutor foarte simbolic în formă de Petit (Jordan Prentice), un pitic dependent de heroină a cărei vulnerabilitate fizică și emoțională l transforma într-un fel de copil-surogat, chiar în timp ce vorbește murdar despre care doresc să facă sex cu prostituate sărăcite The 11th Hour, drogați-out ale căror copii sunt vândute de sub nasul lor.

Dincolo de structura sa de bază ca un road movie, Ceasul al 11-lea este în primul rând un exercițiu de spaimă: Știm că ceva rău se va întâmpla cu Petit si Maria, și nu există nimic pentru noi să facem decât să aștepte l și se întreabă exact cum grotesc acest fallout va fi The 11th Hour. Care, după cum se vede, este destul de grotesc, deși directorul devine de credit pentru păstrarea mai rău de ea discret afara ecranului darned-Doamne. Filme online The 11th Hour este niciodată destul de convingător, fie ca o critică a haves care doresc să exploateze cei care nu au sau un studiu de caz al unei femei la mila ceasului ei biologic, dar asta nu e vina Basinger lui: Ea se angajează să aspectele cele mai negative ale unor foști rolul și oferă o performanță tensionată, credibil. În momentul în care filmul se golește inventarul său de tactici de șoc și ajunge sa (prea calculat) concluzie ambiguă, nu suntem siguri dacă Maria merită mai, dar este destul de clar că Basinger face.