Testoasele Ninja 2 (2016) Film Online Subtitrat


Titlu original: Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
Regia: Dave Green
Actori: William Fichtner, Pete Ploszek, Noel Fisher, Megan Fox, Jeremy Howard, Brian Tee, Alan Ritchson
Anul: 2016
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Testoasele Ninja 2 (2016)

Michelangelo, Donatello, Leonardo și Raphael se întorc pe marile ecrane în această vară pentru a se lupta cu inamici și mai puternici, și mai diabolici. Li se alătură, din nou, April O’Neil (Megan Fox) și Vern Fenwick (Will Arnett), dar au și un nou aliat. Justițiarul cu mască de hochei Casey Jones (Stephen Amell).

După ce superticălosul Shredder scapă din arest, își unește forțele cu cercetătorul nebun Baxter Stockman (Tyler Perry), și cu două “gorile” cu minte puțină. Bebop (Gary Anthony Williams) și Rocksteady (supervedeta de wrestling Stephen “Sheamus” Farrelly). Pentru a pune în mișcare un plan diabolic de dominație mondială. Dar Țestoasele se trezesc față în față cu un rău și mai mare decât Shredder, cu un plan și mai periculos: infamul Krang.


Trailer Testoasele Ninja 2 (2016)


Critica filmelor

Asociaţia reaminteşte faptul că lansarea din 1990 a unui precedent film adaptat din revistele de benzi desenate Ţestoasele Ninja a dus la o creştere spectaculoasă a numărului de ţestoase care au fost cumpărate, dar acele animale au fost apoi în majoritatea lor abandonate.

“Din păcate, copiii nu înţeleg faptul că ţestoasele adevărate nu zboară, nu fac cascadorii, nici acele acrobaţii făcute de rudele lor fictive din cinematografie”, au declarat fondatorii asociaţiei American Tortoise Rescue, Susan Tellem şi Marshall Thompson, într-o scrisoare deschisă.

“Părinţii, care vor să le facă copiilor lor pe plac, cumpără ţestoase vii, care sfârşesc prin a se îmbolnăvi în acvarii (…) iar, mai târziu, ţestoasele sunt aruncate ilegal în râuri, în lacuri, în tomberoane sau în toalete sau plasate în adăposturi supraaglomerate pentru animale”, afirmă semnatarii scrisorii, care avertizează, de asemenea, în legătură cu riscul de contaminare a populaţiei umane cu salmonella, întrucât broaştele ţestoase sunt uneori purtătoare ale acestei bacterii patogene.

“Nu recomandăm ţestoase vii pentru copiii mai mici de 13 ani, din cauza expunerii la salmonella şi pentru că acei copii îşi pierd repede interesul faţă de broaştele ţestoase”, au declarat Susan Tellem şi Marshall Thompson.

Ţestoasele Ninja sunt personaje fictive inspirate dintr-o revistă de benzi desenate apărută în 1983, care au generat numeroase adaptări animate pentru televiziune, marele ecrane şi jocuri video.


Recenzie film online Testoasele Ninja 2

Tema familiei și a lucrului în echipă. Patru personaje distincte dintre care e greu să îți alegi un preferat. Glume infantile, fizică și acțiune de desene animate. Artificii Michael Bay™. Megan Fox™. Vedeta unui serial cunoscut pe post de personaj secundar. Lansare în prejma Zilei Copilului. Cu o asemenea rețetă de supă de broaște țestoase (sau omletă din ouă de broască țestoasă… vorba cântecului) e cam greu să nu vinzi bilete.

Sigur, e un film pentru copii, dar sunt strecurate și niște “oh shit” și “son of a bitch” ca să te bucuri și ca adult de film – critică pe care o aduc tuturor filmelor din categorie. Dar cred că mă las de ea, așa că mai bine sar la criticile serioase.

Prea puțină pizza! Ce fan service fac producătorii? Unde sunt felurile acelea neobișnuite de pizza? Pizza care apare pe la începutul filmului nici nu prea este convingătoare, așa generată pe computer cum este. Măcar gagul vizual pe care îl generează a fost hilar. Literalmente eu tocmai cred că am menționat pizza de mai multe ori în recenzia aceasta decât apare ea în film.

Scenele cu pizza

Ce vreau să spun de fapt – adevărul este că scenele cu pizza sunt mult mai multe decât în filmul anterior. Cred că au fost trei, iar în primul o singură scenă. Asta arată că, de data aceasta, realizatorii i-au ascultat totuși puțin și pe spectatori. Undeva am citit critică adusă primului film că abia după primele 15-20 de minute le vezi cu adevărat pe țestoase. Iată că în sequel primul minut este deja dedicat lor. Punem o bilă albă pentru micile îmbunătățiri aduse pe alocuri construcției filmului, dar și o măslină bilă neagră pentru lipsa varietății de pizza neconvingător realizată.

În schimb, avem parte de o varietate de peisaje din filme online Testoasele Ninja 2. Nu mai avem atât de multă zăpadă și beton; sequel-ul a optat pentru verde și albastru, o paletă mai potrivită celor patru eroi. După părerea mea, chiar dacă albul și griul au scuza că îi pune pe eroi mai bine în evidență prin constrast cromatic. Facem o mică excursie în Brazilia unde zburăm și înotăm, deci ar merita experimentată în 4DX dacă te ține stomacul.

Nu aveam așteptări mari din partea distribuției, dar iată că mulți și-au făcut totuși treaba chiar dacă nu te dau pe spate.

Mă declar mulțumit de vocile țestoaselor, ale lui Splinter și Krang. Personajul lui Will Arnett este scris cu mai mult haz. Megan Fox însă rămâne la fel de… Megan Fox.

Starurile din film

Starul WWE Stephen Farrelly și Gary Anthony Williams formează un duo Rocksteady-Bebop distractiv. Ei sunt sarea și piperul supei de țestoase, fiind de asemenea și răufăcătorii principali, dacă te gândești la cât de implicați sunt de fapt Shredder și Krang în acțiune. Krang este și el foarte amuzant, dar este păstrat poate prea mult pentru poziția de final boss battle. Să sperăm că se întoarce într-un TMNT 3 unde va primi mai multe minute de glorie pe ecran in Testoasele Ninja 2.

Cine spune că Stephen Amell știe să joace doar rol de morocănos dur serios inexpresiv, după Arrow trebuie neaparat să vadă TMNT 2. Aproape aș fi zis că are alt timbru vocal aici. Vioi și zâmbăreț, Casey nu seamănă cu arcașul verde. Pare chiar și mai tânăr aici. Păcat că își poartă masca de hockey o singură dată din cele două scene majore de luptă care i s-au dat. Sunt curios ce o să-i iasă cu Code-8.

Marea problemă a lui TMNT 2 e Puținul. Prea puțin Krang, prea puțin Casey Jones cu mască, prea puține sortimente de pizza, prea puține urmăriri cu mașina de gunoi… Partea bună este că sunt și mai puține explozii coordonate de Michael Bay decât te-ai aștepta. Filmul nu este prea scurt, doar că are prea puțin din ce ne interesa cu adevărat. Nici măcar ieșitul din umbră din titlu nu este destul. Dacă și clișeele erau puține, poate ieșea ceva mai mult decât doar okay. Acest sequel le plasează pe țestoase încă în era originilor, de parcă producătorii mai plănuiesc 3-4 filme.