Terminus (2015) Film Online Subtitrat

Gen: SF
Scenariu: Marc Furmie, Shiyan Zheng
IMDB: 5.7
Regizor(i): Marc Furmie
Actori: Jai Koutrae, Kendra Appleton, Todd Lasance

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

loading...

Terminus poate bate inițial la aceeași tambur distopic ca unele recent anonim sci-fi (deși la o scară mult mai mică), dar ceea ce îi lipsește în originalitatea narativ face pentru în atenție dezvoltat caracter introspecție și plăcută estetica old-school. Marc Furmie debut film urmează văduvă de încredere David Chamberlain (Jai Koutrae), un mecanic-un orășel cu o problemă de băut și o fiica feisty (Kendra Appleton). Vremurile sunt dure, cu lumea la un pas de (auto) distrugere deprimant și un război politic orchestrat pentru a distrage atenția maselor. După o seară de beție în timp ce conduceți, Chamberlain martori un meteorit pe cer – masa în flăcări care îl face să se prăbușească. Organismul inchise vindecă rănile eroului nostru si cumva trece cunoștințe privind ce să facă pentru protecția împotriva exploziei nucleare la nivel mondial inevitabil. Curând, Chamberlain este construirea unei capsule de protecție în curtea lui și ajutându-minune-ex război vet Zach (curat-cut Todd Lasance din Spartacus: War Of The Damned) pentru a recupera pe deplin din cauza rănilor sale picior debilitante.

O atingere de Întâlnire aici, un vârf de cuțit de Cocoon acolo … filme online Terminus împrumută la cei mai buni, cu plăcută modest FX practic și apoi dintr-o obosit lume-angajat distributie de sprijin care scoate procedurile off convingător. Chiar mai impresionant, în ciuda-aspectul american incontestabil, (filmul este stabilit în America Mid-West), aceasta este o producție scăzută Aussie buget filmat în întregime în Sydney cu o distributie predominant australian. Dar nu ar ști de rezultatele elegante, scumpe cu aspect, care contrazice complet bugetul.
Dacă există un dezavantaj pentru toate aceste este inevitabilitatea ce în ce mai previzibil de toate. Puteți ghici-al doilea încheierea o milă în timp ce există pe câteva prea multe surprize.
Cu toate acestea, du-te cu așteptările blande si mare nostalgie pentru școală veche science-fiction cinema și nu veți fi dezamăgiți cu Terminus.