Terminatorul 3 Suprematia Robotilor (2003) Film Online Subtitrat


Titlu original: Terminator 3 Rise of the Machines
Regia: Jonathan Mostow
Actori: Claire Danes, Carolyn Hennesy, M.C. Gainey, Kristanna Loken, Arnold Schwarzenegger
Anul: 2003
Gen: Actiune, SF
Durata: 109 minute
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Terminatorul 3 Suprematia Robotilor

Au trecut 10 ani de când John Connor (NICK STAHL) a ajutat la prevenirea Zilei Judecății – ziua în care extrem de dezvoltata rețea de mașini a lui Skynet avea să devină conștientă și să distrugă omenirea. Dar 29 august 1997 a venit și a trecut fără incidente, în ciuda celor 2 atentate ale lui Skynet asupra lui Connor și a războiului purtat de omenire.

Acum, Connor trăiește la limită, fără casă, fără cărți de credit, fără telefon și fără o slujbă. Nu există niciun document care să ateste existența lui. Nicio urmă care să poată fi depistată de Skynet. Până când…
…din umbra viitorului apare T-X (KRISTANNA LOKEN), cel mai sofisticat cyborg ucigaș, creat până acum de Skynet. Trimisă înapoi în timp pentru a termina ceea ce începuse predecesorul ei, T-1000, această mașină este tot atât de nestăpânită precum este de frumoasă masca sa umană. Ea este mult mai puternică, periculoasă și distructivă decât orice alt Terminator venit înaintea ei.

De data asta, însă, Connor nu mai este singura țintă pe lista Skynetului, medicul veterinar Kate Brewster (CLAIRE DANES) își va vedea trecutul îndepărtat și prezentul promițător intrând în coliziune cu un viitor inimaginabil, dar numai dacă va scăpa din mâinile lui T-X.

Când Connor și Kate realizează că Ziua Judecății e înfiorător de aproape de ei – mai au numai trei ore până la sfârșitul omenirii – iar singura lor speranță de supraviețuire este o dublură a cyborgului Terminator (ARNOLD SCHWARZENEGGER), fostul asasin misterios a lui Connor.

Împreună ei trebuie să triumfe asupra tehnologiei superioare a lui T-X și să oprească Ziua Judecății, sau să fie martori la distrugerea civilizației umane.


Trailer Terminatorul 3 Suprematia Robotilor