Terminator Genisys (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Alan Taylor
Scenariu: Laeta Kalogridis, Patrick Lussier
Actori: Arnold Schwarzenegger,Emilia Clarke,Jai Courtney,Jason Clarke,Courtney B. Vance,Dayo Okeniyi,Teri Wyble
Anul: 2015
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Terminator Genisys

John Connor (Jason Clarke), liderul rezistenței oamenilor, îl trimite pe sergentul Kyle Reese (Jai Courtney). Inapoi în 1984 ca să o protejeze pe Sarah Connor (Emilia Clarke) și să se asigure că omenirea va avea un viitor pașnic. Însă lucrurile iau o întorsătură neașteptată și se creează o fractură în linia temporală. Astfel, Reese se trezește într-o versiune nouă a trecutului care îi este necunoscută, unde are aliați surprinzători. Inclusiv pe Gardian (Arnold Schwarzenegger), inamici periculoși, dar și o nouă misiune: să reseteze viitorul.

Terminator: Genisys, noul film al seriei lansat în această vară, nu a evoluat conform aşteptărilor producătorilor la box-office, deşi, internaţional, filmul a avut un scor cu mult peste dublul cheltuielilor de producţie. Filmul a obţinut încasări consistente pe pieţele internaţionale, în special în China, unde a strâns 112 milioane de dolari, însă, la bilanţul final, se iese în pierdere, scrie TheHollywoodReporter.com.

Site-ul menţionează surse din echipa din realizatori ai lui Genisys, care spun că, deşi următoarele filme ale francizei erau deja programate – pentru 2017 şi 2018 – au fost amânate acum pe o perioadă nedeterminată. Genisys urma să fie maneta de lansare şi a unui nou serial plasat în universul Terminator – la care urmau să lucreze scenariştii lui Sarah Connor Chronicles, Ashley Miller şi Zack Stentz – însă şi acest proiect a fost momentan abandonat.

„De eşecul noului Terminator”, se menţionează în articolul THR, este responsabil David Ellison, finanţator şi producător de filme, care, după două colaborări fructuoase cu Paramount (True Grit şi Mission: Impossible — Ghost Protocol) s-a aventurat de unul singur pe terenul producţiei, cu Terminator: Genisys.


Trailer Terminator Genisys