Terenurile morti – The Dead Lands (2014) film online subtitrat

Gen: Actiune
Scenariu: Glenn Standring
IMDB Rating: 6.3
Regizor(i): Toa Fraser
Actori: James Rolleston, Lawrence Makoare, Te Kohe Tuhaka

loading...

O exotic acțiune-aventură cu generozitate udate în vărsare de sânge, terenurile moarte (Hautoa) cronicile de căutare a unui tânăr pentru “rambursare” după ce tatăl și tribul său au fost uciși cu brutalitate de către intruși sălbatice. Este o experiență de film Terenurile morti remarcabil în mai multe moduri. Primul punct este directorul respect Toa Fraser și scenaristul Glenn Standring acorde poporului maori și tradițiile lor. Împușcat în întregime în limba maori, creează o lume populată de primar viii și morții. Spectacole sunt intens implică ca exprimate de foc, nu toate dintre care sunt maori, scuipa liniile lor cu pasiune Shakespeare. În cele din urmă, se introduce o nouă formă de artă marțială pe ecran, luptele armate cu padele mortale, în scene de lupta organizate în acrobație respirația-a lua. Nivelul ridicat de testosteron dezlănțuit în aceste secvențe de luptă indică un tânăr public de sex masculin, dar vizuale și acționează sunt suficient de bogat pentru a capta fantezie de orice viewer care asteptare pentru a fantezie aventură in Terenurile morti.

Spre deosebire de 2006 dramă indigene lui Mel Gibson Apocalypto, care a fost stabilit în timpul prăbușirii civilizației Maya în Mezoamerica, Terenuri moarte evită inexactitate istoric de desfășurare într-un timp îndepărtat, de pre-colonial. În orice caz, povestea este destul de abstract și stilizat. Bărbaților eye-catching pene fuste, bijuterii, tatuaje si piercing sunt mai multe zboruri amuzante de fantezie decât antropologic precis, care este în conformitate cu povestea de fantome răzbunători și crimă sângeroasă.

Atitudine ca un războinic mare al cărui numai gând este slava care va veni la el când răzbună strămoșii săi, elegant băiat rău Wirepa (Noua Zeelandă stea TV Te Kohe Tuhaka) pași în satul eroului și folosește strămoșii săi neîngropate ca o scuză pentru a declara război in Terenurile morti. El și lui războinici cu pieptul dezgolit sport lung, dreadlocked Mohawks și invoca neo-naziști în hotărârea lor de a ucide. În acea noapte, căpetenia bun este decapitat și întregul trib ucis. Singurul supravietuitor este șeful lui “stupid” fiul Hongi, jucat cu melancolie sentimental de James Rolleston (de Boy). Pentru femeile care plâng jale oamenii lor, el își declară intenția de a ucide Wirepa. Chiar bunica lui a murit râde la el din viața de dincolo: E doar 15 și notorietate necalificat în brațe. Dar el anunță că va solicita ajutorul monstru care trăiește în Țările moarte, o creatură de temut, care ucide pe oricine pe proprietatea sa.