Teoria unei crime – Tesis sobre un homicidio (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Hernán Goldfrid
Actori: Ricardo Darín, Natalia Santiago, Alberto Ammann
An: 2013
Gen: Crima, Mister, Thriller
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Trailer Teoria unei crime – Tesis sobre un homicidio


Review Teoria unei crime – Tesis sobre un homicidio

Acesta este un mister extrem de palpitant și cerebrale despre o bătălie de inteligența umplut cu răsturnări de situație și se transformă. Mister, intrigi legate de fapte bizare se întâmplă într-o universitate, atunci când apare un cadavru ucidere. Aceeași echipă, actor (Ricardo Darin) și producătorii (Gerardo Herrero, Axel Kuschevatzky), care nu a făcut un secret în ochii tăi să ne aducă un alt film de suspans “, teză de pe un Omoruri” sau Tesis Sobre Un Homicidio¨.

Imaginea este interesanta si un moment genial, iar actorii sunt destul de fiabile, cum ar fi Ricardo Darin și Albert HAMMANN. Se ocupa cu Roberto Bermudez (Ricardo Darin), un specialist în drept penal, este convins că unul dintre elevii sai viseaza in secret de a executa crima perfectă. El este numit Gonzalo Ruiz Cordera (Alberto Ammann) și Roberto crede că a comis o crimă brutală. Ea îl conduce să înceapă o investigație care devine obsesia lui.

Filmul conține tensiune, thriller, dramă, mister, intrigi și inclusiv decente cu secvențe înfricoșatori tensionate în special în partea sa finală, într-un deznodământ neașteptat, aproape de sfârșitul anului. Hitchcock stil thriller psihologic, fiind surprinzător de bun și compellingly realizat. Original, precum și de divertisment ideea este de-a lungul filmului răspândit, dar nu în totalitate satisfăcătoare, inclusiv capcane convenționale.

Principalul exprimate este deschis bine, cum ar fi Ricardo Darin ca avocat pensionar care lucrează ca profesor criminologie. Obsedat de alungare un ucigaș presupus și Alberto Ammann ca un tânăr avocat care are un trecut întunecat. În plus, o superba Calu Rivero ca sora victimei. Darin este o figură excelentă de conducere din cele mai importante filme argentiniene, cum ar fi: “El Faro” (1998), “El mismo Amor La Misma Lluvia” (1999), “Nueve Reinas” (2000), “La FUGA” (2001).