Tenebre – Jeepers Creepers (2001) film online subtitrat

Gen: Groaza, Mister
Scenariu: Victor Salva
IMDB Rating: 6,0
Regizor(i): Victor Salva
Actori: Gina Philips, Justin Long, Jonathan Breck

loading...

Trish Jenner și fratele ei Darry călătoresc acasă de la facultate pentru vacanța de primăvară. Pe măsură ce conduce prin țară Florida, un camion vechi și ruginit încearcă să le ruleze pe drum. Vehiculul în cele din urmă le trece, și văd mai târziu același camion parcat lângă o biserică abandonată cu un bărbat de alunecare ceea ce pare a fi un organism înfășurat în cearșafuri pătate de sânge într-o țeavă mare ieșită din pământ. Tenebre: Omul observă Trish și Darry îi vizionarea și încearcă să le ruleze pe drum pentru a doua oară.
După abia scăpat, Darry convinge Trish pentru a reveni la biserică și să investigheze. La biserică, Darry aude zgomote provenind din interiorul conductei și se târăște în interior cu Trish exploatație pe picioare, dar Darry sfarseste încadrează în dupa ce a fost surprins de un roi de șobolani. În partea de jos, el găsește un om pe moarte cu cusaturi care rulează în jos stomacul, și sute de alte organisme cusute la peretii si tavanul. După Darry scapă, cei doi fug scena și să încerce să contacteze poliția de la un restaurant. Ele sunt sunat de o femeie ciudată care îi avertizează că sunt în pericol teribil. Confuz și speriat, ei ignora avertisment ei. Trish și Darry plece, cu doi ofițeri de poliție oferind o escortă de securitate. Pe măsură ce călătoresc, poliția afle că vechea biserică a luat foc; Tenebre: orice dovadă de organisme a fost distrus. Poliția sunt apoi atacat și ucis de către conducătorul auto misterios, care încarcă trupurile în camionul lui.
Fugind din nou, Trish și Darry se opresc la casa unei femei retras vechi, in Tenebre, a cerșit o să cheme poliția. Femeia respectă până când observă ascunderea conducător auto în curtea ei, deghizat ca o sperietoare. Ea încearcă să-l omoare cu o pușcă, dar șoferul ei omoară și dezvăluie fața inumane la Trish și Darry, înainte de a le urmăresc din nou. Trish lovește șoferul misterios cu mașina ei și-l trece peste mai multe ori, aparent îl omoară. Tenebre: Cu toate acestea, ele sunt îngroziți să vadă o lacrima aripă gigant prin haina trench și clapeta frenetic în aer. Ei conduc la secția de poliție locală, unde sunt abordate prin psihic Jezelle Gay Hartman. Sa dezvaluie ca femeia care le-a numit la restaurant și spune-le adevărata natură a urmăritorul lor: este o creatură străveche, cunoscut sub numele de “Creeper”, care vânează fiecare douăzeci și treilea arc de douăzeci și trei zile să sărbătoare pe Piese umane și organe, care apoi devin o parte din propriul său corp.