Tenebre 2 – Jeepers Creepers 2 (2003) film online subtitrat

Gen: Groaza, Thriller
Scenariu: Victor Salva
IMDB Rating: 5,5
Regizor(i): Victor Salva
Actori: Jonathan Breck, Ray Wise, Nicki Aycox

loading...

Următoarea lovitură este amenințător subtitlu: Tenebre 2. Un tânăr băiat este instalarea sperietori de ciori în domeniu, când a observă că unul dintre ei arata … nu chiar. El se apropie, vede ghearele, iar apoi devine prima dintre multe personaje în acest film a fortifica Creeper pentru următorul său 23 de ani de hibernare.
Tăiate la un autobuz școlar plin cu o echipa se întoarce de la o din joc orașului de-a lungul unei autostrăzi în cazul în care nu există o alt vehicul unic. Echipa și majoretele sunt cântând un cântec, care este mai mult sau mai puțin necesare, cred, pe autobuze, unde pasagerii vor fi în curând confrunta cu orori indescriptibile.
“Tenebre 2” Victor Salva ne furnizează cu o creatură de primă clasă, o poveste rata a patra, și dialogul eventual create prin alimentarea scenariul într-un filtru de paste. Filmul Tenebre 2 este compus în principal din o jumătate de om, pe jumătate liliac care whooshes jos din cer și apucă prada. Uneori se rupe vârfurile de pe break Rambler vechi, și se deschide o gaura destul de bine în partea de sus a autobuz școlar, în timp ce în același timp fermier local, Jack Taggart (Ray înțelept) se smulge de la său puncher post-gaura, îngustează lui ochi, și privirile cu atenție la marginea ecranului în timp ce ne amintim că această întâmplat acum 23 de ani (poate) sau că creatura a mâncat fiul cel mai tânăr (cu siguranță).
Personajul cel mai notabil în autobuz este Scott Braddock (Eric Nenninger), un homofob virulent care păzește, eu cred, protesta prea mult ca el acuză colegii membri ai echipei de a fi gay. Mai târziu, el încearcă să îndepărteze autobuzul tuturor Creeper uitat la, pentru că atunci cei care nu sunt țintele lui va fi în siguranță. Aceasta sidesteps faptul că Creeper sa uitat la Scott.