Tell (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Crima, Drama
Producator(i): Timothy Williams
IMDB: 5.6
Regia: J.M.R. Luna
Actori: Milo Ventimiglia, Katee Sackhoff, Jason Lee


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Tell

Ethan este un escroc mărunt care dă lovitura vieții sale și reușește să fure 1 milion $. Într-un mod ironic viața lui se schimbă în mai rău când descoperă că partea cea mai ușoară a fost furtul banilor, acum el trebuie să facă tot posibilul să nu fie furat la rându-i de: partenera sa, soția sa, ofițerul de eliberare condiționată și încă vreo doi detectivi corupți.


Trailer Tell


Review Tell

Cum echipa ar fi o pierdere de timp. Se pare aparent teribil și include unele care acționează într-adevăr rău. Și, de asemenea, script-ul e de rahat și arată demn de milă. Desigur, nu este “The Shawshank Redemption” sau un alt film de Oscar câștigătoare de calitate. Dar, cel puțin este mai bun decât o monstruozitate de genul “Sharknado”. Din cauza de scurtă durată, tonul său aerisit și narativ neted acest film este în cele din urmă ideal ca un quickie. Un film simplu, rapid pentru a viziona chiar înainte de culcare, astfel încât să puteți lăsa să Dreamland într-un mod relaxat.

Nu puteți ignora faptul că totul se simte un pic mediocru. Nu este cu adevărat mizerabil, dar ea nu este cu adevărat inovator, fie. Care acționează este uneori ceva să se bucure și dintr-o dată vă sunt prezentate cu niște conversații obișnuite. Întregul concept nu este foarte original, dar rămâne fascinant din cauza povestii cu inima usoara. Se pare foarte mult ca “A Fish Called Wanda”, cu excepția faptului că Wanda a fost înlocuită cu o fată numită Beverly, care nu este la fel de erotic și senzual ca așa-numita Wanda. De asemenea, umorul este un alt nivel. Și totuși, e genul acela de umor, de obicei, eu pot aprecia. umor negru, cu o nuanță de culoare închisă, sarcastic.