Ted 2 (2015) Film Online Subtitrat


Regizor: Seth MacFarlane
Actori: Mark Wahlberg, Seth MacFarlane, Amanda Seyfried
IMDB: 6.4
Genul: Comedie
Durata: 115 minute


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Ted 2

Năzdrăvanul ursuleț Ted se întoarce cu noi probleme, de oameni mari, evident. De data aceasta, Ted și-a găsit jumătatea, cu care vrea să-și întemeieze o familie. Toate bune și frumoase, cu excepția faptului că Ted e… doar un ursuleț. Va schimba el America și legile ei? Totul e posibil, căci vorbim despre… Ted!

O continuare binevenita, zic. Asta cu: “si au trait fericiti pana la adanci batraneti” e valabila doar pentru povesti.
In acest film se pune accentul pe Ted si pe incercarea acestuia de a-si intemeia o familie cu Tami-Lynn si de a gasi un donator pentru a avea un copil, vazut de cei doi ca un imbold pentru relatia lor.

Primul pe lista e Flash Gordon, acesta ii refuza. Urmeaza alt quarterback: Tom Brady, castigator a 4 Super Bowl-uri cu NE Pats, Nu le iese aceasta incercare, avand de-a face cu Politia din Boston, care avea chiar si un cod special pentru genul asta de incercari la TB.
Dupa ce li se refuza dreptul de a adopta un copil, ba din contra Ted deschide o cutia Pandorei, cand statul Massachusetts reevalueaza starea ursuletului de plus.

Ted este deodata persecutat de statul american, stat in ochii caruia Ted era doar un obiect, nu o persoana. De aici incepe aventura acestei parti: de la lupta lui Ted pentru a demonstra ca este om. Acestia angajaza un avocat aflat la primul caz: Samantha L. Jackson, care trebuie sa lupte cu un avocat experimentat ce nu pierduse niciun caz su cu… Donny, pacat ca nu-l vedem si pe copilul acestuia: Taylor Lautner, sau cum se numeste:)))

Este un film foarte bun pe care merita sa-l vezi, buna-dispozitie este garantata.


Trailer Ted 2