Taxi 3 (2003) Film Online Subtitrat


Regia: Gérard Krawczyk
Actori: Bai Ling, Marion Cotillard, Samy Naceri, Frédéric Diefenthal, Bernard Farcy
Anul: 2003
Gen: Actiune, Comedie
Durata: 84 minute
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Taxi 3

Se poate spune că Luc Besson a găsit formula perfectă. Regizor, producător şi scenarist, lui Besson i se dau pe mână bugete uriaşe. El realizează “pelicule americane turnate în Franţa”, cu succes 100% la public. Apreciate şi de criticii de cinema. Besson revine din 24 octombrie pe ecranele din România cu TAXI 3. Al treilea lung-metraj din seria pe care a produs-o şi al cărei scenarist este.

“Banda lui Mos Crãciun”, formatã din hoti care fac ravagii la Marsilia, reuseste de fiecare datã “sã opereze” fãrã ca politia sã poatã tine pasul. Desi încearcã sã rezolve problema, cãpitanul Gilbert nu reuseste. Asta si datoritã faptului cã atentia îi este distrasã de o ziaristã asiaticã ce realizeazã un reportaj despre echipa lui.

Subalternul sãu, politistul Emilien, nu poate face fatã Mos Crãciunilor, asa cã în ajutor îi sare prietenul sãu, Daniel, sofer de taxi. În timp ce Daniel nu se mai întelege deloc cu Lili, prietena lui, Emilien aflã cã Petra, frumoasa lui sotie, este însãrcinatã.

O comedie frantuzeasca la fel de reusita ca si precedentele doua, avand aceiasi protagonisti dementiali, Samy Naceri si Frédéric Diefenthal, care au fost sarea si piperul acestei comedii si de aceasta data, scenariul fiind extrem de dezvoltat incat suntem trecuti prin toate starile si numeroase genuri, de la actiune si aventura pana la comedie si suspans. il recomand tuturor, cu atat mai mult cu cat ati vazut si celelalte parti. O continuare inspirata a celebrei seri unde umorul si actiunea se imletesc. Avem parte din nou de gaguri savuroase, asezonate cu politisti ghinionisti si un sofer pentru care multifunctionalitatea autovehicolului sau e religie oriunde, oricand, oricum.


Trailer Taxi 3