Taxi (1998) Film Online Subtitrat


Regia: Gérard Pirès
Actori: Philippe du Janerand, Marion Cotillard, Samy Naceri, Frédéric Diefenthal, Bernard Farcy
Anul: 1998
Gen: Actiune, Comedie, Crima
Durata: 86 minute
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Taxi

Daniel fostul baiat cu pizza, este acum taximetrist… cam vitezoman. Masina lui este foarte puternica si cind trezeste caii putere de sub capota masinii lui. Nici macar radarele politiei nu il mai intercepteaza.

Din pacate, cind il intilneste pe Emilien, un ofiter de politie care tocmai picase testul de conducere pentru a opta oara. Daniel se vede nevoit sa accepte aranjamentul pe care i-l propune politistul care ii permite sa-si pastreze taxiul. Emilien are nevoie de ajutorul sau pentru a prinde o banda de raufacatori care tot goleau seifurile bancilor din oras, imbarcindu-se apoi in masini foarte puternice.

Ajutat de Camille, mama lui Emilien, Lilly – prietena lui Daniel si o intreaga armata de “baieti cu pizza” – unii nemotorizati, unii pe scooter si, artileria grea – cei cu masini, Daniel porneste in misiune. Vor razbate ei acolo unde a dat gres politia? Va reusi Emilien sa cucereasca inima celei de care este indragostit in taina dar fara speranta, Pétra – inspectoarea sefa? Va primi Daniel carnetul de conducere inapoi pentru a-si indeplini visul: acela de a conduce o masina adevarata intr-o buna zi?

Mi-a placut filmul, cu toate ca, nu are asa de multa actiune ca in celelalte, e un film reusit si merita vazut. Are unele secvente foarte comice, ca atunci cand Emilien a ajuns cu capul in mancare sau cand s-a trantit cu masina intr-un magazin, nu mai puteam de ras. Acest film imbina excelent comedia cu actiunea. Il recomand la toata lumea.


Trailer Taxi