Tata in razboi cu tata 2 – Daddy’s Home 2 (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Sean Anders
Actori: Mark Wahlberg, Will Ferrell, Mel Gibson, Linda Cardellini, Linda Cardellini
An: 2017
Gen: Comedie, Craciun
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Tata in razboi cu tata 2 – Daddy’s Home 2

Daddy’s Home 2 urmărește peripețiile lui Brad și Dusty, pe măsură ce trebuie să se ocupe de părinții lor intruzivi în perioada sărbătorilor de iarnă. Tatăl și tatăl vitreg, Dusty și Brad, își unesc forțele pentru a realiza și a le oferi copiilor lor Crăciunul perfect. Lucrurile par să funcționeze bine, asta până când noul parteneriat este serios pus la încercare de sosirea tatălui lui Dusty, un bătrân macho și a tatălui lui Brad, un bărbat sensibil și exagerat de afectuos.

loading...

Cei doi părinți ajung tocmai la timp pentru a le da peste cap vacanța și a o transforma într-un haos complet. Acum, totul stă în modul de abordare a “intrușilor”. Vor reuși Dusty și Brad să facă față acestui test și să nu-și ruineze sărbătorile?

Brad și Dusty trebuie să se ocupe cu părinții lor intruși în timpul sărbătorilor.

Daddy’s Home, a fost un succes neașteptat pentru cei de la Paramount. Filmul a avut încasări de peste 240 milioane $ la nivel mondial. O chestie destul de impresionantă, considerând că filmul a fost în competiție cu Star Wars: The Force Awakens. Cei de la Paramount şi-au anunțat planurile pentru o continuare în aprilie anul trecut. Iar acum se pare că planurile sunt în mișcare.

Daddy’s Home 2, este acum stabilit să ajungă în cinematografe pe 10 noiembrie. Iar în afară de data de 3 Noiembrie, când se lansează Thor: Ragnarok și pe 17 Noiembrie, Justice League. Comedia pare să nu aibă în acest an, nici o competiţie majoră. În cazul în care primul film a fost în măsură să facă faţă unei mega producţii ca Star Wars, atunci sequel-ul ar trebui să o ducă bine.