Tată fără număr – Delivery Man (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie, Drama
Producator(i): Ken Scott
IMDB: 6.4
Regia: Ken Scott
Actori: Vince Vaughn, Chris Pratt, Cobie Smulders

In Tată fără număr – Delivery Man, David Wozniak (Vince Vaughn) este un bărbat obişnuit a cărui viaţă este dată peste cap când află că, în urma unei greşeli la clinica de feritilizare cu care a “colaborat” în studenţie, e tatăl a 533 de copii! Dator unor mafioţi şi respins de iubita sa însărcinată, lucrurile păreau că nu pot sta mai prost pentru sărmanul David, dar iată că 142 dintre copiii săi necunoscuţi vor să-i afle identitatea în urma unui proces. Cum va face eroul faţă situaţiei? Remake după filmul canadian de succes Starbuck, multiplu premiat la festivaluri din întreaga lume.

loading...

Writer-director Ken Scott se întoarce la cârma versiunea americana cu Tată fără număr – Delivery Man, un act care nu este fără precedent: George Sluizer și Francis Veber a făcut același lucru pentru “The Vanishing” și “Trei fugari”, respectiv. Acestea au fost idei foarte proaste, ca marginile ascuțite ale originalelor au fost complet șlefuit până la un finisaj neted, nesatisfăcătoare și plictisitoare. “Starbuck” are ca multe muchii ascutite ca cercul mediu, deci tot ce elimină din “Tată fără număr – Delivery Man” sunt câteva cuvinte obraznic și unele umor masturbatoare, scăderea rating-ul de pe remake la un PG-13. De ce ar trebui un copil de 12 ani să fie negat lui sau dorința de a vedea un film despre un tip vechi cu 533 de copii?

De Vince Vaughn pași în rolul Patrick Huard David Wozniak, omul de livrare pentru măcelărie familie. David este un pierde-vară fortysomething a cărui prietenă ofițer de poliție este obosit de lene sa. Ea este, de asemenea, însărcinată, și David este suficient inutil pentru ea să ia în considerare i evacuarea din viața copilului. David promite să fie un tată bun, responsabil și de susținere a, întâiul său născut, care ar putea fi greu de a face cu faptul că 100.000 de $, în împrumut rechin datoriile care le-a agățat deasupra capului.

Într-o încercare de a face plăți, David este în creștere în mod ilegal pot să completeze veniturile. Având în vedere cât de rău David este la livrările, sunt surprins Wozniak lui Butcher Shop nu este în stare de faliment. În ziua lui de lucru de 8 ore, David reuseste sa obtina de două bilete de parcare și camion de livrare remorcat. Ca ofițer Prietena, tatăl și frații lui David, de asemenea, hrănite cu acțiunile sale.

Lucrurile se înrăutățească pentru Davey in filmul Delivery Man. Ajuns acasă, el găsește un om ciudat în apartamentul său. (Cât de ușor este de a obtine în apartamentul lui David este o glumă care rulează la stânga decomentat pe în remake-ul.) Bărbatul informeaza David că el este tatăl 533 copii, suficient pentru a umple un sezon întreg de teste de paternitate pe “The Maury Show. ” Din păcate, David nu este Wilt Chamberlain; puii se datorează lui 696 donații de sperma, nu priceperea lui incredibile cu doamnele. Banca de sperma ținute da depozite lui David, enumerate sub pseudonimul “Starbuck”, pentru clienții. Acum, 142 de oameni vor să știe “cine e tăticul lor.”

“Yo nu soia David Wozniak!” strigă David de fiecare dată când omul de la banca de sperma încearcă să explice neplăcută lui. A avut David a spus “Ja jestem nie Dawid Wozniak!” el ar fi ajuns departe cu ea. În schimb, David trebuie să caute sfatul juridic al prietenului său aparent exclus din barou, Brett (Chris Pratt). Brett, un tată de patru, avertizează David ambele ororile tată și pericolele de deschidere a plicului descrieri ale reclamanților în proces din Delivery Man.