Tarzan (2013) film online subtitrat

Gen: Animatie, Aventura, Drama
Producator(i): Reinhard Klooss, Jessica Postigo
IMDB: 4.8
Regia: Reinhard Klooss
Actori: Kellan Lutz, Jaime Ray Newman, Robert Capron, Joe Cappelletti

loading...

Acum 70.000.000 de ani, un meteorit-munte de dimensiuni, bristling cu energii necunoscute, sa prăbușit în Pământul în ceea ce este acum Peninsula Yucatán din Mexic, cu o bucată mare de aterizare obiect în Africa Centrală. Impactul și rezultat catastrofa ecologică determinând dispariția dinozaurilor.

La sfârșitul secolului 20, industriaș bogat John Greystoke a fost de finantare o expediție în jungla din Africa pentru a localiza meteor, acum o legendă vârste vechi, si de a exploata energia unic ca o soluție la criza energetică profilează la orizont. În ciuda eforturilor de om de știință și aventurier James Porter, expediția este un eșec, și Ioan se pregătește să părăsească Africa împreună cu soția sa, Alice, și fiul lor, John Jr. Ca pilot lor le preia junglă, in Tarzan, familia vede o singuratic gorilă de munte de sex masculin călătorind pentru a găsi o nouă familie. Imens maimuta face un ecran amenințare la elicopter care trece și continuă pe drum.

Nu departe, necinstiți, Tublat, vine într-o trupă de colegii săi gorile, condusă de un bărbat pe nume mascul Kerchak. Într-o luptă pentru dominare, Kerchak învinge necinstiți și începe să se întoarcă la colegul său, Kala, și copilul lor nou-născut, numai pentru Tublat să-l ocupe o lovitură fatală de zdrobitor o piatră uriașă deasupra capului Kerchak lui. Kala și ceilalți se pot uita doar la îngrozit ca Tublat afirmă controlul asupra familiei.

Pe un curs care le preia un vulcan activ semi-, instrumentelor Greystokes „elicopter încep să o ia razna. Ca pilot luptă să recâștige controlul, ei se găsesc pe site-ul de repaus de meteor, acum un munte, în inima junglei și păzită de babuini. Aterizare pentru a investiga, John explorează o pestera care-l conduce în inima muntelui, unde descoperă formațiuni de rocă, care strălucesc cu o lumină roșie impulsuri. Folosind picon lui, John încearcă să colecteze un eșantion de studiu, doar pentru a provoca o reacție în lanț care trezește vulcanul din apropiere. În ciuda eforturilor lor de a evada, accidente elicopter, și John Jr. este cruțată in animatia Tarzan.