Tărâmul visurilor – Beasts of the Southern Wild (2012) film online subtitrat

Regia: Benh Zeitlin
Actori: Quvenzhané Wallis, Dwight Henry, Levy Easterly, Lowell Landes, Pamela Harper
Anul: 2012
Gen: Drama, Fantezie
Durata: 93 minute
IMDB: 7.3

loading...

Tăiați de pe continent, inconjurata de ape în creștere, cada este un pustiu sterp de sărăcie în cazul în care o comunitate mică luptă pentru a supraviețui. Hushpuppy o consideră „Tărâmul visurilor” Ea este o fată de 6 ani acerbă și incasabil care locuiește aici cu tatăl ei, Wink, și alți supraviețuitori care locuiesc atât de aproape de pământ ca ar putea fi la fel de bine o parte din ele. În momentele de deschidere a „Tărâmul visurilor” Nu am avut nici o idee, atunci când și unde am fost. Numai treptat am înțeles că Cada de baie este off-shore din New Orleans, izolat de diguri, de sine stătător în termenii săi proprii existente. Profilele îndepărtate cu Instalatii de foraj și rafinării de petrol s-ar putea să fie la fel de bine artefacte preistorice misterioase.

O furtună de temut este declarat a fi pe drum, dar existenta aici este deja post-apocaliptic, cu poporul cobbling elemente împreună aruncate de civilizație ca pat camion și ulei tobe care au fost făcute într-o barcă. Casele lor subrede cocoța neliniștit pe biți de la sol mare, iar unele sunt reconstruirea ei în Arks care spera ca vor pluti prin potop. Hushpuppy este în condiții intime cu lumea naturala, cu porcii a feed-uri și de pește ea surprinde cu mâinile goale; uneori ea crede animale vorbesc cu ea în codurile.

Aceasta este doar o ilustrare a modului tuturor copiilor mici cred, traducerea misterele unei lumi desfășurare în propriile lor termeni. Dar Hushpuppy locuiește în pustiu, și resursele ei interioare sunt miraculoase. Ea este atât de concentrat, atât de sigur, atât de sfidătoare și curajos, că ea este ca o nouă generație prezentat în vremuri disperate de rasa umană. Ea este jucat de o forță a naturii numit Quvenzhané Wallis, care a fost de 5 ani când filmul a fost turnat, 7 atunci când a fost terminat, și la fel ca mulți dintre membrii exprimate nu au acționat înainte. Ea este atât de unic și special se că mă întreb dacă filmul ar fi fost posibil fără ea.